✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Tacx Bushido Smart T2780 Trainer

3-6 dagars leveranstid

6 699 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Bushido Smart revolutionerar din träning genom att ge dig möjlighet att tackla alla olika typer av utmaningar du kan ställas mot ute på vägen eller i skogen. Tacx har skapat en trainer som erbjuder dig att träna var du vill, när du vill. Bushido Smart är självförsörjande på ström tack vare att den har en inbyggd generator och detta ger ett kompakt format som erbjuder otrolig prestanda. En elektronisk motorbroms ger dig ett kraftfullt motstånd på 1400 watt och ger dig fin cykelkänsla även under riktigt högt motstånd. Använd Tacx Cycling app för att t. ex. optimera din träning med att göra egna träningsprogram (endast surfplattor).

- Tacx Cycling app gratis i App store och Google Play
- Tacx Cycling app visar kraft, fart och kadens
- Trådlös sammankoppling med smartphones och surfplattor
- Stödjer både ANT+ och Bluetooth
- Elektronisk motorbroms simulerar backar upp till 15%
- Maximalt motstånd 1400 watt
- Kräver ingen extern strömkälla
- Tacx Skyliner framhjulsstöd
- Tacx snabbkoppling
- Möjlighet att uppgradera mjukvara för att använda pc och laptops
- Tacx filmer (tillval och endast för surfplattor)


Smart trainers fakta:
Tacx Smart trainers är det bästa valet när du vill ge dig själv de bästa förutsättningarna för att bibehålla träningsglädjen och t.o.m förbättra dig under vårt mörka vinterhalvår. De nya trainers som har fått Smart-teknologin kopplas trådlöst ihop med din smartphone eller surfplatta och du kan i realtid se kraft, fart, kadens och puls.

Tacx har tagit fram en helt ny app som finns tillgänglig gratis i både AppStore och Google Play. Alla Smart trainers (utom Satori Smart) ger dig möjligheten att justera motstånd via din smartphone eller surfplatta. Förutom en rad smarta funktioner som skapandet av egna träningsprogram (surfplattor), finns det ett stort utbud av filmer och rundor som är helt gratis att ladda ner (fungerar endast på surfplattor).

Mer information

Mer information