08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Suunto Ambit3 Vertical Hr Pulsklocka

Ordinarie pris 4 299 kr

Special Price 2 950 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Ambit 3 Vertical är en helt ny mer slimmad modell och har allt du kan önska om du älskar att optimera din träning och tävling i sporter såsom löpning, cykling och skidåkning. Den nya antenndesignen har gjort den mindre och lättare och gör att den känns smidig på handleden.

Avancerade höjdmätningsfunktioner kombineras med funktioner som lufttryck, vibrationssignal för att guida dig i din träning och en massa grenspecifika funktioner för löpning, cykling och simning. Liksom alla Ambit3-GPS-klockor registrerar Ambit3 Vertical hastighet och distans och dessutom ansträngning och återhämtning om klockan används tillsammans med Suunto Smart Sensorpulsbälte. Du kan följa ruttens höjdprofil direkt i klockan med höjdökning och återstående stigning i realtid. Du får även en summering av dina stigningar med totalvärden för 7 dagar, 30 dagar och ett helt år.

I och med lanseringen av Ambit3 Vertical kommer kompatibilitet med Stryd Powermeter att göras tillgängligt för alla Suunto Ambit3-klockor.

Ladda ned appar från Suunto App Zone till din Ambit 3 för massa fina funktioner till din träning och använd Suunto Movescount för att planera och utvärdera din träning.

Batteritiden i klockläge ca 14 dagar, batteritid vid aktivitet upp till 100 timmar, vikt 74 g. Pulsband ingår.