08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Stages Power R Ultegra 8000 GEN3 Vevarm inkl Klingor Wattmätare

4 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Stages enkelsidig effektmätare. Ultegra R8000 (R) Höger vevarm ink. klingor.

Stages har format marknaden för effektmätare och är det första företaget som har skapat något som alla kan använda och få ut någonting av. Fördelen med den enkelsidiga konstruktionen är att man adderar näst intill ingen extra vikt för att få möjligheten att se sin effektdata samt att det blir betydligt mycket billigare än en invecklad dubbelsidig version.

Stages generation 3 har fått flertalet uppdateringar som gör den betydligt bättre än sina föregångare. Det nya kretskortet har gjort att problemet med en svag signalstyrka har överkommits. Den nya antennen har en signalstyrka som är sex gånger starkare än tidigare. Detta ger förbättrad kompatibilitet med andra BLE och ANT+ enheter. Generation 3 har också fått en förbättrad noggrannhet i mätningen (+/- 1.5% vs. +/- 2.0% med Gen 2 enheter). Stages har även adderat en LED indikator som visar om wattmätaren är ansluten. Slutligen har man också förbättrat accelerometern i wattmätaren som ger mer exakta värden på den registrerade kadensen.

Stages monteras på olika vevarmar och kalibreras i deras fabrik. Efter det behöver man inte göra något annat underhåll än att utföra en enkel kalibrering då och då och byta batterier var 200e timme på cykeln (som enkelt görs med en liten lucka på insidan av vevarmen). För dig som vill träna effektbaserat så finns det inget system som är mer prisvärt och bättre än Stages. Det här är plug and play på riktigt!


- Ultegra R8000 (R) höger vevarm ink. klingor
- Mäter med en precision på -+ 1,5%
- Enheten väger endast 20g!
- Bluetooth & ANT+
- Både effekt och kadens utan magneter
- Trådlös uppgradering av firmware
- Enkel kalibrering
- Aktiv temperaturkorrigering
- 50/34, 52/36, 53/39 framdrev
- 165-175mm