08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

SRAM Red AXS Quarq DUB Wattmätare Vevparti

12 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

SRAM Red AXS Quarq DUB vevparti med effektmätare. Här i utförande med dubbla klingor för Racer, Gravel och Cyclocross.

Tack vare sin över tio år långa erfarenhet av wattmätare har Quarg och SRAM lyckats eliminera variationer i exakthet som beror på temperaturväxlingar, du kan alltid lita på dina siffror.
Vevarmen är tillverkad i kolfiber och finns i alla vanliga längder. Dataöverföringen sker antingen med Bluetooth eller ANT+, du väljer själv vad som passar dig bäst. Batterierna är vanliga knappcells och när du cyklat lite över 200 timmar och behöver byta batteri så görs det enkelt hemma. Skulle mjukvaran behöva uppdateras gör man det enkelt med tillverkarens egna app. Mätningen sker på båda benen och har en felmarginal på under 1,5 procent.

DUB är SRAM's senaste standard på vevaxeln. DUB är framtaget för att göra det lättare för oss konsumenter i djungeln med olika vevlager och ram standarder.
Tanken är att DUB ska ersätta BB30 och GXP vevpartierna som SRAM tillverkat tidigare.
DUB är både vridstyvare än GXP (24mm axel) och lättare än BB30 (30mm axel).
Detta har man åstadkommit genom att göra en axel som är 28,99mm i diameter.
SRAM har kommit fram till att 28.99mm är den perfekta storleken på axeln för låg vikt och hög vridstyvhet. Med hjälp av DUB har SRAM konstruerat sitt lättaste vevparti någonsin.
En annan fördel är att med den lite tunnare axeln så blir det mer utrymme för lager.
SRAM har nu lager för DUB i t.ex BB86 och BB92 ramar. Något SRAM inte gjort tidigare för BB30 då man tyckt att man fått kompromissa för mycket med lagerstorleken.

Mer info om SRAM's AXS utväxlingar klicka här >>

Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.