08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Venge ViAS Expert Disc Racercykel 2017

Ordinarie pris 49 999 kr

Special Price 34 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Venge Vias Expert Disc levererar World Tour prestanda till ett överkomligt pris. Varenda detalj på cykeln föddes i Specialized egna vindtunnel i Morgan Hill och resultatet är en cykel som är 116 sekunder snabbare än en Tarmac på en sträcka av 40 kilometer. Formen på alla rör och andra detaljer på ramen är gjorda för att minska luftmotståndet maximalt. Ramen är Rider-First Engineered så att varje ramstorlek skall få exakt samma köregenskaper. Det innebär att varje ramstorlek har en unik design gällande till exempel hur mycket kolfiber som används och var på ramen. Exempelvis så är framdelen 30% styvare än på en Tarmac.

Bland det första som möter vinden på cykeln är styret och styrstammen. Specialized kom fram till att ett traditionellt styre och styrstam skapar för mycket turbulens och luftmotstånd. Lösningen blev en styrstam på -17 grader och ett aerostyre med lite positiv rise som ger dig som cyklist möjlighet att sitta i din mest effektiva position utan att styret blir för lågt.

Hydrauliska skivbromsar ger en oöverträffad bromskraft och modulation utan att det påverkar den aerodynamiska profilen. Tillsammans med den fina Shimano Ultegra 6800 gruppen och DT R460-hjul ger det en cykel med riktigt fina egenskaper över hela registret. Venge Vias Expert Disc är den perfekta cykeln för dig som vill tjäna tid och kraft och köra snabbare.


Ram: Specialized FACT 11r carbon, Rider-First EngineeredTM, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: FACT carbon, full monocoque, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: Shimano ST-RS685, 11-del
Frambroms: Shimano, hydraulisk
Bakbroms: Shimano hydraulisk
Framväxel: Shimano Ultegra 6800
Bakväxel: Shimano Ultegra 6800, 11-del
Kassett: Shimano Ultegra 6800, 11-28, 11-del
Kedja: Shimano Ultegra 6800, 11-del
Vevparti: FSA SLK Carbon 52-36t
Vevlager: Enduro BB30
Hjul: DT Swiss R470 db, thru-axle
Däck: S-Works Turbo, 700x24mm,
Sadel: Power Expert 143mm
Styrstam:Specialized Pro alu, 4-bults
Styre: Specialized S-Works Aerofly
Sadelstolpe: Specialized Venge, FACT carbon


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Specialized strävar efter design för individen och vill inte sätta könsroller där avgörande skillnad i kroppsbyggnad inte finns. Däremot där det väl förekommer betydande olikheter investerar Specialized i djupgående studier för att maximera support och prestation. Däribland sadlar och handskar.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


Vid köp av denna cykel ingår bikefit och livstids fri servicegaranti.


*Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.