08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Venge S-Works Disc Dura-Ace Di2 Racercykel 2020

Ordinarie pris 128 999 kr

Special Price 103 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Extremt aerodynamisk och ännu lättare än dess föregångare. Med Venge S-Works har Specialized överträffat sina tidigare landsvägsmodeller. Specialized jobbar efter ledorden Aero is Everything. Så är även fallet med deras toppmodell där man genom tester i vindtunnel och designers i världsklass lyckats kapa åtta sekunder på 40 km jämfört med dess föregångare. Som grädden på moset är cykeln 460 gram lättare än tidigare.

Genom att designa ramrören med avancerad data modellering innan tester i vindtunnel har Specialized lyckats finna receptet till framgång. Bortsett från att Venge 2020 är lättare än tidigare Venge modeller så hävdar Specialized att deras framgångsrika recept har utvecklat Rider-First Engineered FACT 11r kolfiber som är den lättast möjliga kolfiberkonstruktionen i förhållande till aerodynamiken.

Kockpiten har fått några nya innovationer som bidrar till en slimmad och väldesignad landsvägscykel med integrerat styre och styrstam. S-Works Aerofly II styret ger en lätt uppåt böj som skapar en komfortabel position för händerna när man vilar på toppen av styret. För att göra utseendet än mer tilltalande är denna hoj endast kompatibel med elektroniska växelsystem. Allt för att undvika vajrar och höljen. Det enda som sticker ut ur ramen är höljet för de hydrauliska skivbromsarna.

Specializeds S-Works effektmätare mäter med en noggrannhet på 1,5 % din watt från både vänster och höger ben. Kombinerat med full Shimano Dura-Ace Di2-grupp med hydrauliska bromsar får du det bästa vad gäller både växlingar och bromsverkan. Specializeds egna Roval CLX 64 skivbromshjul ökar de aerodynamiska egenskaperna på denna raket ytterligare. Med Ceramicspeed-hjullager får du låg friktion i naven och hjulen kan rulla flera tusen mil utan problem. Vill du köra med bredare däck så klarar Vengen upp till 30 mm däck.

Kompletta cyklar med schysst ram och toppkomponenter rakt igenom är svårt att hitta. Här levererar Specialized en hoj med världsklass produkter rakt igenom. Detta gör denna cykel till en fröjd för ögat som levererar magiska köregenskaper både på platten och uppför.


Ram: S-Works FACT 11r carbon, Rider-First Engineered, Win Tunnel Engineered, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: S-Works FACT 11r carbon, 100x12mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: Shimano Dura-Ace Di2 Disc R9170
Bromsar: Shimano Dura-Ace R9170
Framväxel: Shimano Dura-Ace Di2 R9150
Bakväxel: Shimano Dura-Ace Di2 R9150
Kassett: Shimano Dura-Ace 9100, 11-speed, 11-28t
Kedja: Shimano Dura-Ace, 11-speed
Vevparti: S-Works Power Cranks, 52/36
Vevlager: OSBB, CeramicSpeed
Hjul: Roval CLX 64 Disc
Däck: S-Works Turbo Cotton, 26mm,
Sadel: S-Works Power, carbon rails
Styrstam: 2019 Venge integrated stem, 6-degree
Styre: S-Works Aerofly II
Sadelstolpe: 2019 S-Works Venge aero, FACT carbon


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Specialized strävar efter design för individen och vill inte sätta könsroller där avgörande skillnad i kroppsbyggnad inte finns. Däremot där det väl förekommer betydande olikheter investerar Specialized i djupgående studier för att maximera support och prestation. Däribland sadlar och handskar.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.