08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Venge S-Works Disc Dura-Ace Di2 Racercykel 2020

128 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Extremt aerodynamisk och ännu lättare än dess föregångare. Med Venge S-Works har Specialized överträffat sina tidigare landsvägsmodeller. Specialized jobbar efter ledorden Aero is Everything. Så är även fallet med deras toppmodell där man genom tester i vindtunnel och designers i världsklass lyckats kapa åtta sekunder på 40 km jämfört med dess föregångare. Som grädden på moset är cykeln 460 gram lättare än tidigare.

Genom att designa ramrören med avancerad data modellering innan tester i vindtunnel har Specialized lyckats finna receptet till framgång. Bortsett från att Venge 2020 är lättare än tidigare Venge modeller så hävdar Specialized att deras framgångsrika recept har utvecklat Rider-First Engineered FACT 11r kolfiber som är den lättast möjliga kolfiberkonstruktionen i förhållande till aerodynamiken.

Kockpiten har fått några nya innovationer som bidrar till en slimmad och väldesignad landsvägscykel med integrerat styre och styrstam. S-Works Aerofly II styret ger en lätt uppåt böj som skapar en komfortabel position för händerna när man vilar på toppen av styret. För att göra utseendet än mer tilltalande är denna hoj endast kompatibel med elektroniska växelsystem. Allt för att undvika vajrar och höljen. Det enda som sticker ut ur ramen är höljet för de hydrauliska skivbromsarna.

Specializeds S-Works effektmätare mäter med en noggrannhet på 1,5 % din watt från både vänster och höger ben. Kombinerat med full Shimano Dura-Ace Di2-grupp med hydrauliska bromsar får du det bästa vad gäller både växlingar och bromsverkan. Specializeds egna Roval CLX 64 skivbromshjul ökar de aerodynamiska egenskaperna på denna raket ytterligare. Med Ceramicspeed-hjullager får du låg friktion i naven och hjulen kan rulla flera tusen mil utan problem. Vill du köra med bredare däck så klarar Vengen upp till 30 mm däck.

Kompletta cyklar med schysst ram och toppkomponenter rakt igenom är svårt att hitta. Här levererar Specialized en hoj med världsklass produkter rakt igenom. Detta gör denna cykel till en fröjd för ögat som levererar magiska köregenskaper både på platten och uppför.


Ram: S-Works FACT 11r carbon, Rider-First Engineered, Win Tunnel Engineered, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: S-Works FACT 11r carbon, 100x12mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: Shimano Dura-Ace Di2 Disc R9170
Bromsar: Shimano Dura-Ace R9170
Framväxel: Shimano Dura-Ace Di2 R9150
Bakväxel: Shimano Dura-Ace Di2 R9150
Kassett: Shimano Dura-Ace 9100, 11-speed, 11-28t
Kedja: Shimano Dura-Ace, 11-speed
Vevparti: S-Works Power Cranks, 52/36
Vevlager: OSBB, CeramicSpeed
Hjul: Roval CLX 64 Disc
Däck: S-Works Turbo Cotton, 26mm,
Sadel: S-Works Power, carbon rails
Styrstam: 2019 Venge integrated stem, 6-degree
Styre: S-Works Aerofly II
Sadelstolpe: 2019 S-Works Venge aero, FACT carbon
Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt? Passar komponenterna dig? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>