08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Toupe Pro Sadel

1 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Toupe kallar Specialized raciga designen med platt profil och minimal stoppning. Toupe Pro är ultralätta toppmodellen i serien med kolfiber i både räls och stomme.
Obs! assymetrisk räls 7x9 mm passar inte alla sadelstolpar. Adaptive Edge-teknologi innebär att kanterna på sadeln formar sig efter din kropp. Body Geometry-design ser till att nerver och blodflöden fungerar normalt där nere.

- Kolfiber rails
- Svart
- 143mm eller 155mm
- Fr 154 g

Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.