08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Toupe Expert Gel Sadel Svart

1 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Toupe har minimalistisk racig design. Profilen är platt och stoppningen minimal med räls i titan och kolfiberförstärkt stomme som sparar vikt utan att tappa styrka eller funktion. Toupe Expert är mellanmodellen med räls i stark och lätt titan. Självklart med Body Geometry-design som minimerar tryck på nerver och blodflöden.

- Titan rails
- Svart
- 143mm eller 155mm
- Fr 216 g

Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.