08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Toupe Compgel Sadel

999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Här är raciga Toupe-designen med extra komfort i form av mera stoppning med gelinlägg. Men i övrigt känns platta profilen igen liksom kolfiberförstärkta stommen. Rälsen på Toupe Comp Gel är gjord i stark och lätt CroMo vilket är ett stål som innehåller krom och molybden. Body Geometry-design självklart för att skydda känsliga nerver och blodflöden i nedre regionerna.

- CroMo rails
- Svart
- 143 eller 155mm
- Fr 257 g

Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.