08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Tarmac SL7 Ultegra Di2 Custombyggd Racercykel

3-6 dagars leveranstid

80 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Äntligen behöver du inte välja mellan aero is everything eller lätt som fjädern. Du behöver inte längre grubbla på om du har fel hoj till klubbens backintervaller alternativt tempoträning. Inte heller om din raket kommer prestera lika bra på platta Vätternrundan som på drömresan i norra Italiens bergskedjor. Nu snackar vi verkligen ett paket som har allt. Tarmac SL7!

Med över 45 år av produktion och utveckling i bagaget samt över hundratals segrar står Specialized på pallen igen. Den här gången genom att ta det allra bästa från föregående legendariske Tarmac-modellen tillsammans med Venges enastående prestanda och aerodynamik. Se det som att sammansvetsa Julian Alaphilippes superklättringar och raket-attacker med Peter Sagans mäktiga spurter. Om inte det får dina ben att kittlas och dina ögon att vidgas så får du läsa meningen igen. Nya Tarmac Pro hyvlar av hela 45 sekunder på 40km jämfört med Tarmac SL6. Allt detta helt utan en viktökning eller nedskärning på den grymma åkkvalitén. Snacka om win-win!

Med focus på aerodynamik där det verkligen gör skillnad är framgaffel, styrhuvudet- samt sadelrör trimmat till perfektion för oslagbar aerodynamik, styvhet och precision. Allt detta genom Specialized forskningsredskap FreeFoil Shape Library där ramens varenda gram beräknas och vänds på för bästa möjliga resultat. En process som har tagit många år men som det sägs, den som väntar på något legendariskt väntar aldrig för länge. Självfallet invändig kabeldragning för ytterligare finslipad aerodynamik och enastående design.

Ramen har tillverkats med Specialized Rider-First Engineer design där varje rör och kolfiberlayup är unik för varje storlek. Det skapar en optimal balans av styvhet, vikt och responsivitet vilket gör att varje ram, oavsett storlek, presterar optimalt och förmedlar samma grymma känsla.

Custom
Vi bygger cykeln helt efter dina behov och önskemål. Vill du ha höga eller låga hjul? Elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller. Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? Specialized erbjuder ett gäng varianter som vi självklart kan ta hem för custombygge. Prata med oss, så hjälper vi dig hitta rätt specifikation för just din drömcykel.Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål. Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt specifikation för just din drömcykel.


Ram: Tarmac SL7 FACT 10r Carbon, Rider First Engineered, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: FACT Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: Shimano Ultegra Di2
Bromsar: Shimano Ultegra
Framväxel: Shimano Ultegra Di2
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2
Kassett: Shimano Ultegra
Kedja: Shimano Ultegra
Vevparti: Shimano Ultegra
Hjul: Roval Rapide CL 50
Däck: Specialized S-Works Turbo
Sadel: Specialized Power Comp
Styrstam: Tarmac integrated stem, 6-degree
Styre: S-Works Aerofly II
Sadelstolpe: 2021 S-Works Tarmac Carbon seat post, FACT Carbon, Di2 Compatible, 20mm offset

Cykeln på bilderna har inte denna spec!


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Mer information

Mer information

Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.