08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Tarmac SL7 Pro Force eTap AXS 1x Racercykel 2021

92 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Äntligen behöver du inte välja mellan aero is everything eller lätt som fjädern. Du behöver inte längre grubbla på om du har fel hoj till klubbens backintervaller alternativt tempoträning. Inte heller om din raket kommer prestera lika bra på platta Vätternrundan som på drömresan i norra Italiens bergskedjor. Nu snackar vi verkligen ett paket som har allt. Tarmac SL7!

OBS. Denna modell säljs i grunden med en 46t singelklinga. Vi har valt att uppgradera med en SRAM Force eTap framväxel samt dubbelklinga på 48/35t. En perfekt utväxling på en ännu mer perfekt cykel.

Med över 45 år av produktion och utveckling i bagaget samt över hundratals segrar står Specialized på pallen igen. Den här gången genom att ta det allra bästa från föregående legendariske Tarmac-modellen tillsammans med Venges enastående prestanda och aerodynamik. Se det som att sammansvetsa Julian Alaphilippes superklättringar och raket-attacker med Peter Sagans mäktiga spurter. Om inte det får dina ben att kittlas och dina ögon att vidgas så får du läsa meningen igen. Nya Tarmac Pro hyvlar av hela 45 sekunder på 40km jämfört med Tarmac SL6. Allt detta helt utan en viktökning eller nedskärning på den grymma åkkvalitén. Snacka om win-win!

Med focus på aerodynamik där det verkligen gör skillnad är framgaffel, styrhuvudet- samt sadelrör trimmat till perfektion för oslagbar aerodynamik, styvhet och precision. Allt detta genom Specialized forskningsredskap FreeFoil Shape Library där ramens varenda gram beräknas och vänds på för bästa möjliga resultat. En process som har tagit många år men som det sägs, den som väntar på något legendariskt väntar aldrig för länge. Självfallet invändig kabeldragning för ytterligare finslipad aerodynamik och enastående design.

Ramen har tillverkats med Specialized Rider-First Engineer design där varje rör och kolfiberlayup är unik för varje storlek. Det skapar en optimal balans av styvhet, vikt och responsivitet vilket gör att varje ram, oavsett storlek, presterar optimalt och förmedlar samma grymma känsla.

Utrustad med ultimata Roval Rapide CL hjul, Specializeds omtyckta S-Works Aerofly styre samt effektmätare redan installerat i vevpartiet. Här får du också ta del av SRAM Force eTap AXS 12-delade grupp som är så mycket mer än ett extra drev på kassetten. Med 48/35 klingor i fram och en 10-36t kassett tar du dig var än vägen leder på ett lyxigt och effektivt sätt. Överlägsen bromsverkan i alla väderförhållanden som resulterar i att du kan cykla fortare med ökat självförtroende.


Ram: Tarmac SL7 FACT 10r Carbon, Rider First Engineered, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: FACT Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: SRAM Force eTap AXS
Bromsar: SRAM Force eTAP, hydraulic disc
Framväxel: SRAM Force eTap AXS
Bakväxel: SRAM Force eTap AXS, 12d
Kassett: SRAM Force, XG-1270, 12-speed, 10-36t
Kedja: SRAM Force, 12-speed
Vevparti: SRAM Force eTap AXS with Power meter, 48/35
Hjul: Roval Rapide CL Carbon 51mm/fram, 60mm/bak, 21mm internal, DT 350 nav
Däck: Specialized S-Works Turbo 26mm
Sadel: Power Pro, hollow titanium rails, carbon fiber base
Styrstam: Tarmac integrated stem, 6-degree
Styre: Specialized S-Works Aerofly II
Sadelstolpe: 2021 S-Works Tarmac Carbon seat post, FACT Carbon, Di2 Compatible, 20mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Specialized strävar efter design för individen och vill inte sätta könsroller där avgörande skillnad i kroppsbyggnad inte finns. Däremot där det väl förekommer betydande olikheter investerar Specialized i djupgående studier för att maximera support och prestation. Däribland sadlar och handskar.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECKVÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>

Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.