08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Tarmac SL6 Sport Disc 105 Racercykel 2021 Cast Blue

35 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Oavsett om du är ute och jagar Strava-KOMs, kör Vätternrundan eller Le Peloton så levererar Tarmac SL6 Sport Disc. Cykeln är utvecklad med många av de fina egenskaperna som du finner i Tarmac S-Works.

Ramen har tillverkats med Rider-First Engineer design där varje rör och kolfiberlayup är unik för varje storlek. Det skapar en optimal balans av styvhet, vikt och responsivitet vilket gör att varje ram, oavsett storlek, presterar optimalt och som det är tänkt.

Med sänkta seatstays optimerar Specialized kraftöverföringen från cyklist till cykel. Denna geometri på ramen ger också en ökad respons. För att ge möjlighet till ökad komfort på denna cykel har ramen formats för att klara av en däckbredd på upp emot 30 mm.

Med Specialized Tarmac disc-serie visar jätten i väst att skivbromsar på landsvägscykel är här för att stanna. Överlägsen bromskraft och modulering, exceptionellt god bromsverkan i vått väder och låg vikt är bara några av fördelarna med skivbromsar på racer som gör att du kan cykla fortare med ökat självförtroende.

Denna cykel levereras med Shimanos 105-grupp som har egenskaper som du hittar bland storebröderna Ultegra och Dura Ace. Hjulen, DT R470 disc, kommer från DT SWISS.


Ram: Tarmac SL6, FACT 9r carbon, Rider-First Engineered, threaded BB, clean routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: FACT 10r carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: Shimano 105 R7020 disc, 11-delat
Bromsar: Shimano 105 R7070 disc
Framväxel: Shimano 105 R7000
Bakväxel: Shimano 105 R7000 GS
Kassett: Shimano 105 R7000,11-delat 11-30t
Kedja: KMC X11 EL
Vevparti: 105 R7000 50/34
Hjul: DT R470 Disc
Däck: Specialized Turbo Pro 26mm
Sadel: Specialized Power Sport
Styrstam: Specialized 3D alu
Styre: Specialized Shallow Drop, alu
Sadelstolpe: S-Works FACT Carbon seatpost, 20mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Specialized strävar efter design för individen och vill inte sätta könsroller där avgörande skillnad i kroppsbyggnad inte finns. Däremot där det väl förekommer betydande olikheter investerar Specialized i djupgående studier för att maximera support och prestation. Däribland sadlar och handskar.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECKVÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>