08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Tarmac SL6 Sport Disc 105 Racercykel 2020

29 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Oavsett om du är ute och jagar Strava-KOMs, kör Vätternrundan eller Le Peloton så levererar Tarmac SL6 Sport Disc. Cykeln är utvecklad med många av de fina egenskaperna som du finner i Tarmac S-Works.

Ramen har tillverkats med Rider-First Engineer design där varje rör och kolfiberlayup är unik för varje storlek. Det skapar en optimal balans av styvhet, vikt och responsivitet vilket gör att varje ram, oavsett storlek, presterar optimalt och som det är tänkt.

Med sänkta seatstays optimerar Specialized kraftöverföringen från cyklist till cykel. Denna geometri på ramen ger också en ökad respons. För att ge möjlighet till ökad komfort på denna cykel har ramen formats för att klara av en däckbredd på upp emot 30 mm.

Med Specialized Tarmac disc-serie visar jätten i väst att skivbromsar på landsvägscykel är här för att stanna. Överlägsen bromskraft och modulering, exceptionellt god bromsverkan i vått väder och låg vikt är bara några av fördelarna med skivbromsar på racer som gör att du kan cykla fortare med ökat självförtroende.

Denna cykel levereras med Shimanos 105-grupp som har egenskaper som du hittar bland storebröderna Ultegra och Dura Ace. Hjulen, DT R470 disc, kommer från DT SWISS.


Ram: Tarmac SL6, FACT 9r carbon, Rider-First Engineered, threaded BB, clean routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: FACT 10r carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: Shimano 105 7020 disc, 11-delat
Bromsar: Shimano 105 7070 disc
Framväxel: Shimano 105 7000
Bakväxel: Shimano 105 7000 GS
Kassett: Shimano 105 7000,11-delat 11-30t
Kedja: KMC X11 EL
Vevparti: 105 7000 50/34
Hjul: DT R470 Disc
Däck: Specialized Turbo Pro 26mm
Sadel: Specialized Power Sport
Styrstam: Specialized 3D alu
Styre: Specialized Shallow Drop, alu
Sadelstolpe: S-Works FACT Carbon seatpost, 20mm offset


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>