08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Tarmac Pro Disc Force Etap AXS Racercykel 2020

79 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med ett ökat fokus på landsvägscyklar med skivbromsar lanserar Specialized Tarmac Pro Disc Force AXS. Denna ram bygger på en liknande ram som toppramen S-Works. Pro-ramen har fått sänkta kedjestag, D-formad sadelstolpe och sadelrör för att bli mer aerodynamisk precis som Vengen och Shiven. Gaffeln är också omarbetad för att både göra upplevelsen mer njutbar och höja farten.

Ramen har precis som Tarmac SL5 tillverkats med Rider-First Engineered design där varje rör och kolfiberlayup är unik för varje storlek. Det skapar en optimal balans av styvhet, vikt och responsivitet vilket gör att varje ram, oavsett storlek, presterar optimalt och som det är tänkt.

Med Specialized nya Tarmac disc serie visar jätten i väst att skivbromsar på landsvägscykel är här för att stanna. Överlägsen bromskraft och modulering, exceptionellt god bromsverkan i vått väder och låg vikt är bara några av fördelarna med skivbromsar på racer som gör att du kan cykla fortare med ökat självförtroende.

Srams nya eTAP AXS-grupp har tagit cykelutvecklingen ett steg till med smarta lösningar och häftig design, vilket även förekommer i Force AXS. Med det så kallade Orbitchain-systemet får du mjukare växling med framväxeln, mindre steg mellan varje växel och en bakväxel som har förbättrade lager som är mer tåliga mot väta och smuts. Sram har även ökat storleken på trissorna för effektivare växlingar. För att få plats med bredare däck har framväxeln blivit mer slimmad i designen.

Force AXS har en kraftfull signal mellan reglage, fram- och bakväxel vilket ger snabba och distinkta växlingar där de löstagbara batterierna som sitter på fram- och bakväxel vid full laddning klarar upp emot 1000 km. Med möjlighet att köra så pass många timmar i sadeln krävs det att komforten är på topp. Detta har Sram tänkt på och gett reglagen en ergonomisk uppdatering så de ger en skönare känsla för handen och med en enda växelpaddel per sida är det enkelt att hamna rätt i växlarna även med stora bylsiga handskar.

Hjärtat i Sram Force AXS är appen, både för IOS och Android, som erbjuder oöverträffade nivåer av specialanpassning. Appen ansluter till reglage och fram samt bakväxel för att anpassa komponenterna efter dina egna preferenser. Appen kan också användas för att kontrollera batterinivå, service meddelanden, uppdatera programvaran eller till och med installera och kontrollera en dropper post från Force AXS blipbox.


Ram: FACT 10r carbon, Rider-First Engineered, OSBB, clean routing, internally integrated seat clamp, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: FACT 10r carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: SRAM Force eTap AXS
Bromsar: Force eTap AXS, hydraulic disc
Framväxel: Force eTap AXS, hydraulic disc
Bakväxel: SRAM Force eTap AXS
Kassett: SRAM Force eTap AXS, 10-33t
Kedja: SRAM Force eTap AXS
Vevparti: SRAM Force eTap AXS, 48/35t
Hjul: Roval CL 50 Disc, Win Tunnel Engineered, carbon rim, 50mm
Däck: Turbo Cotton, 700x26mm
Sadel: Specialized Toupé Pro, 143mm
Styrstam: Specialized Pro SL
Styre: Specialized Expert Shallow Drop, 125x75mm
Sadelstolpe: Specialized S-Works FACT Carbon Tarmac seatpost, 20mm offset


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>