08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Stumpjumper FSR Expert Carbon 29 MTB 2018

Ordinarie pris 55 999 kr

Special Price 39 199 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Mountainbikehistorien började med en cykel som hette Stumpjumper, det var den första serietillverkade mountainbiken. Från år 1981 till idag har modellen funnits i Specialized sortiment. Sedan Stumpjumper debuterade som modell år 1981 har det hänt mycket på mtb-sidan och likheterna med dagens cykel slutar vid namnet. Stumpjumper är en optimal stigcykel för dig som gillar teknisk stig med mycket utmaningar både nedför och uppför. Är det främst utmanande stigar och lustfylld cykling som lockar så är Stumpjumper klockren. Specialized jobbar oavbrutet med att förfina sina cyklar och Stumpjumper är en favorit i sortimentet.

Stumpjumper FSR Expert Carbon 29 är en riktigt fin cykel med en ram I FACT 9M carbon och alumiuniumlegeringen M5 i baktrtiangeln. Geometrin med korta kedjestag, långt överrör och flack gaffelvinkel ger en lekfull cykel med rapphet, styvhet och full kontroll i alla situationer. Fina dämpare från Rock Shox och Fox gör att du lätt tar dig över stock och sten tillsammans med växlarna och bromsarna från Sram har du full kontroll och åkkänsla.

Tack vare Specialized SWAT teknologi kan du förvara slang, pump och annat du behöver ha med dig på turen i ramen. Denna smidiga lösning gör att du slipper fundera över om du måste ha ryggsäck eller sadelväska. En påse för pump respektive slang medföljer.

Älskar du att flyga fram i skogen på stigar med utmaningar är Specialized Stumpjumper FSR Expert Carbon 29 cykeln för dig.

Ram: FACT 9m, carbon front chassis, M5 alloy rear end, 29/6 FattieTrail Geometry, SWAT Door integration, PF30 BB, fully enclosed internal cable routing, 12x148mm dropouts, 135mm of travel
Bakdämpare: RockShox Monarch RT
Gaffel: FOX 34 Performance 27.5, 44mm offset,
Växelreglage: SRAM GX, Eagle, 12-speed, trigger
Bromsar: SRAM Guide R, hydraulic disc
Bakväxel: SRAM GX, Eagle,12-speed,
Kassett: SRAM GX Eagle, 12-speed, 10-50t
Kedja: SRAM GX Eagle, 12-speed
Vevparti: Truvativ Descendant, alu, Boost 148, 170mm, 30t
Hjul: Roval Traverse Carbon 29
Däck: Specilalized Butcher 2Bliss Ready 29x2.3 front, Specialized Purgatory 2Bliss ready 29x2.3 back
Styrstam: Specialized Trail alu
Styre: Specialized, Trail, 780mm
Sadel: Specialized Henge Comp 143 mm
Sadelstolpe: Command Post IRcc, 12 position micro-height adjustable, alien head design, bottom mount cable routing, remote SRL lever, 30.9mm, S: 100mm, M/L/XL: 125mm travel

Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dej och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cyklen. Är storleken rätt? Passar komponenterna dej? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dej med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>