08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized S-Works Tarmac SL7 Ultegra Di2 12sp Custombyggd Racercykel

3-6 dagars leveranstid

108 943 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Specialized S-Works Tarmac SL7 med semitrådlösa Shimano Ultegra Di2 12-sp och värsting hjulparet Roval Rapide CLX. Krispigt snabba och exakta växlingar låter dig prestera på varje pass medan hjulparet levererar i världsklass tack vare noga förfinad precision från världsledande Specialized. Just detta custom-förslag är fingerplockat och skräddarsytt av oss på CykelCity i sällskap med högpresterande styre, styrstam och sadelstolpe. Självfallet väljer du helt och hållet vilka komponenter som passar just dig och slår följe med just ditt custombygge.

CUSTOMBYGGD CYKEL
Detta är ett förslag på ett klockrent ihop-plock som självfallet kan justeras i en riktning som speglar dig. Vi på CykelCity har lång erfarenhet av custombygge och tar till oerhörd noggrannhet vid val av ramstorlek och måttanpassade komponenter. Vilka egenskaper värdesätter du dina hjul? Föredrar du elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling optimerar din cykling och förverkligar nya äventyr? Är du osäker så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller. Vill du ha en annan lack än ramarna i vårt sortiment? Specialized erbjuder ett gäng varianter som vi självklart kan ta hem för custombygge.

TARMAC SL7 S-WORKS
Äntligen behöver du inte välja mellan aero is everything eller lätt som fjädern. Du behöver inte längre grubbla på om du har fel hoj till klubbens backintervaller alternativt tempoträning. Inte heller om din raket kommer prestera lika bra på platta Vätternrundan som på drömresan i norra Italiens bergskedjor. Nu snackar vi verkligen ett paket som har allt. Tarmac SL7!

Med focus på aerodynamik där det verkligen gör skillnad är framgaffel, styrhuvudet- samt sadelrör trimmat till perfektion för oslagbar aerodynamik, styvhet och precision. Allt detta genom Specialized forskningsredskap FreeFoil Shape Library där ramens varenda gram beräknas och vänds på för bästa möjliga resultat. En process som har tagit många år men som det sägs, den som väntar på något legendariskt väntar aldrig för länge. Självfallet invändig kabeldragning för ytterligare finslipad aerodynamik och enastående design.

Den finare kolfibern som använts för S-Worksramar är Fact 12r som optimerar komfort, vridstyvhet, styrka och samtidigt sänker vikten. Den är också tillverkad med Specialized Rider-First Engineer design där varje rör och kolfiberlayup är unik för varje storlek. Det skapar en optimal balans av styvhet, vikt och responsivitet vilket gör att varje ram, oavsett storlek, presterar optimalt och förmedlar samma grymma känsla.

KOMPONENTER
Här har vi en spännande kategori som inte kan gå fel. Både Shimano och SRAM har tagit världen med storm det senaste årtiondet och levererat legendariska grupper. SRAM står för trådlösa och krispigt kvicka växlingar, genialisk utväxling, smidiga lösningar med utbytbara batterier medhavande extra i fickan eller varför inte låna den från framväxeln. Shimano bjuder på en blixtsnabb semitrådlös grupp med en otrolig ergonomi, teknologi och grym batteritid. Brinner du för en mekanisk grupp så finns klockrena alternativ även där. För stökigare underlag svarar Shimano med GRX och SRAM med XPLR för gravelcyklisten med höga krav i tuff varierande terräng. Satellitreglage, integrerad styr- och styrstamskombo, 3D-våfflad sadel? You name it, we fix it.

SPECIALIZED
Med över 45 år av produktion och utveckling i bagaget samt över hundratals segrar står Specialized på pallen igen. Den här gången genom att ta det allra bästa från föregående legendariske Tarmac-modellen tillsammans med Venges enastående prestanda och aerodynamik. Se det som att sammansvetsa Julian Alaphilippes superklättringar och raket-attacker med Peter Sagans mäktiga spurter. Om inte det får dina ben att kittlas och dina ögon att vidgas så får du läsa meningen igen. Tarmac hyvlar av hela 45 sekunder på 40km jämfört med Tarmac SL6. Allt detta helt utan en viktökning eller nedskärning på den grymma åkkvalitén. Snacka om win-win!

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på [email protected]


Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål.

Ram: S-Works Tarmac SL7 FACT 12r Carbon, Rider First Engineered, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: S-Works FACT Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc
Växelreglage: Shimano Ultegra ST-R8170 Di2 Hydraulic
Bromsar: Shimano Ultegra Di2
Bromsskivor: Shimano RT-MT800
Framväxel: Shimano Ultegra FD-R8150 Di2
Bakväxel: Shimano Ultegra RD-R8150 Di2
Kassett: Shimano Ultegra R8100 12sp
Kedja: Shimano Ultegra M8100 12sp
Vevparti: Shimano Ultegra FC-R8100
Hjul: Roval Rapide CLX
Däck: Specialized S-Works Turbo Cotton
Sadel: Specialized Power Comp
Styrstam: Tarmac integrated stem, 6-degree
Styre: Roval Rapide Aero
Sadelstolpe: S-Works Tarmac Carbon seat post, FACT Carbon, Di2 Compatible, 20mm offset

Cykeln på bilderna har inte denna spec!

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Mer information

Mer information

Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.