08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized S-Works Tarmac SL6 Disc Dura-Ace Di2 Racercykel 2020

123 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

När Specialized utvecklade S-Works Tarmac Disc var inte målet att bara tillverka en snabb cykel utan cykeln skulle också vara snabb på alla håll och kanter. Långa branta stigningar, platta blåsiga belgiska gatstenssektioner, Grand Tour etapper och lokala klubbträningar. Helt enkelt den mest kompletta landsvägscykeln på marknaden. Med skivbromsar har nu denna cykel blivit än mer komplett.

Vid tillverkningen har Specialized använt ett avancerat kompositdataprogram för att utveckla en revolutionerande cykel med deras Fact 12r kolfiber. Materialet är det mest avancerade som Specialized någonsin tillverkat och de har lyckats kapa 200 gram, nästan en 20% viktminskning vad gäller S-Works ramen jämfört med dess föregångare.

För att säkerställa att cykeln är styv och rapp på rätt ställen har Specialized använt sig av Rider-First Engineered teknologin. Detta har gjort att man kunnat forma karbonet i exakt den tjockleken det ska vara på olika delar av ramen för att uppnå en cykel som är styv och rapp rakt igenom samtidigt som man breddat ramen och gett plats åt uppemot 30 mm breda däck.

Med fem års ständig utveckling levererar den nya Tarmac med skivbroms samma nivåer vad gäller styvhet och aerodynamik jämfört med den populära Tarmac med fälgbroms. Dura-Ace Di2 komponenterna ger slimmad design med tillförlitlig växling. 9170 hydralbromsarna säkerställer världsklass vad gäller bromsverkan i alla typer av väderförhållanden. Med en 11-30 kassett och 52/36t klingor får du en utväxling som fungerar lika bra att trampa lätt uppför med som att skyltspurta med polarna.

Hjulen är Specializeds egna Roval CLX 50 med Ceramicspeed-lager. Tillsammans med Turbo Cotton däcken får du en kombo med lågt rullmotsånd som förbättrar ramens aero-egenskaper ytterligare. För att göra en redan fantastisk cykel ännu vassare levererar Specialized denna hoj med deras egna S-Works effektmätare. Med egenskaper som en noggrannhet i mätningen med +/-1% och lättviktsvevarmar får du en effektmätare som är minst lika vass som Garmin Vector 3, Quarq dZero och SRM. Effektmätaren är också ett perfekt hjälpmedel om du vill ta din cykling och träning ytterligare en nivå.


Ram: S-Works Tarmac SL6, FACT 12r carbon, Rider-First Engineered, OSBB, clean routing, Di2 specific, internally integrated seat clamp, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel: S-Works FACT carbon, 12x100mm, thru-axle
Växelreglage: Shimano Dura-Ace Di2 Disc 9170
Bromsar: Shimano Dura-Ace Di2 9170
Framväxel: Shimano Dura-Ace Di2 9150
Bakväxel: Shimano Dura-Ace Di2 9150, 11-delat
Kassett: Shimano Dura-Ace R9100, 11-delat, 11-30t
Kedja: Shimano Dura-Ace, 11-delat
Vevparti: S-Works Power effektmätare 52/36t
Hjul: Roval CLX 50 Disc, Win Tunnel Engineered, carbon rim, 50mm höjd, CeramicSpeed lager
Däck: Turbo Cotton, 700x26mm
Sadel: S-Works Power Carbon
Styrstam: S-Works SL, alloy, titanium bolts, 6-degree rise
Styre: S-Works SL Carbon Shallow Drop, 125x75mm
Sadelstolpe: S-Works FACT Carbon Tarmac seatpost, 20mm offset
Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>