08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized S-Works Renegade 2Bliss Mtb Cykeldäck

569 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Specialized S-Works Renegade är svaret för snabba, torra långlopp. Med S-Works modellen på hjulen förstår man att däcken har stor betydelse för hur lätt det rullar. S-Works modellen har en nylonstomme som gör det till ett av de lättaste och snabbaste däcken när det kommer XC. Vikten på däcken hålls låg genom att minska mängden gummi vilket ger ett mer lättrullat däck.

Med rullmotstånd och vikt i världsklass erbjuder S-Works Renegade fart åt alla som älskar att köra riktigt snabba stigar och hårdpackad terräng. Detta däck ger snabbhet och grepp uppför, utför, i kurvor och under hårda inbromsningar tack vare det lättrullade mönstret och de bra placerade dubbarna på sidorna. Självklart är däcket redo för tubeless med butyltätade insidor som gör att slanglös cykling blir lättare och mer underhållsfri än någonsin.

- 2BLISS redo
- Gripton gummi
- Vikbart
- 29x2.1 510 gram
- 29x2.3 575 gramFör att tydliggöra vad de olika beteckningarna innebär kommer här en snabbguide på Specialized-däcken:

S-WORKS
- Specializeds lättaste stommar för lägsta vikt och lägst rullmotstånd

CONTROL
- Specializeds nya Control casing för dig som vill ha ett lätt däck (ca:55-60 gram tyngre än S-Works) men som ändå har bra skydd mot skärsår.
- Control däcken har även en nyutvecklad slitbana som är lite bredare än tidigare och matchar dagens bredare fälgar bättre än tidigare versioner av samma däck.

GRID
- En stomme för dig som kör lite tuffare terräng. Om du värdesätter ett bättre punkteringsskydd (ca:30% ökat skydd mot skärsår gentemot Control däcken) och/eller behöver en stomme som är stabilare för att kunna pressa däcket hårdare i kurvorna

GRID TRAIL
- Den nya Grid Trail stommen är styvare för att ge dig ännu bättre kontroll vid lågt däcktryck. Grid Trail-däcken har fått kraftigare sidodubbar och ett omarbetat mönster. Detta för att ge ett jämnare fäste i övergången mellan centrum mönstret och sidodubbarna när du lägger ner cykeln i kurvor.

BLCK DMND
- Däck designade för Enduro och Downhill cykling. Med dubbla lager cord och ett extra lager gummi i sidoväggarna.
Får du ett däck med extremt bra punkteringsskydd och stabilitet samtidigt som du bibehåller nästan samma rullegenskaper som på t.ex Grid Trail däcken.

GRIPTON
- Är Specializeds egna gummiblandningar. Enkelt kan men beskriva det som att man optimerar för lågt rullmotstånd, högt mekaniskt grepp och för att filtrera bort vibrationer och ojämnheter.