Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized S-Works Ares Racer Cykelskor Team Vit

EAN -
Art Nr -
Reapris 2 999,00 kr Ordinarie pris 4 599,00 kr
Specialized har återigen höjt ribban och imponerat en hel värld med innovation och produktutveckling. Nu lanseras S-Works Ares racersko som garanterar oöverträfflig komfort och prestation. Äntligen har det styvaste alternativet också blivit det allra bekvämaste.

S-Works Ares är uppbyggd runt en omslutande strumpa som sömlöst omfamnas av två armar styrda av pålitliga mikrojusterbara boa-spännen. Allt för att hitta den optimala passformen runt din fot, även on-the-fly. Skons undersida är försedd med den beprövade och älskade sulan du kan hitta hos storfavoriten S-Works 7. En sula i Fact Powerline Carbon som mäter 15 på en 15-gradig stiffnesskala. En löjligt styv sula som effektiviserar din kraftöverföring i alla tänkbara lägen.

Skorna är uppbyggda kring Specializeds Body Geometry-koncept som är en biomekanisk anpassning av cykelprodukter för att vara snällare mot din kropp. I ett par skor ger Body Geometry en korrigering av fotens vinkel under belastning, du som cyklist får lättare att trampa rakt upp och ner vilket optimerar prestation och är skonsam mot dina knän.

Metalldelarna i infästningen för klossen är i titan, precis som det ska vara på ett par skor i toppmodell. Ares imponerar även proffsklungan. Julian Alaphilippe påstår känna sig som hemma vid brasan med mystofflorna på när han bär de nya S-Works Ares. Skon erbjuder det bästa av två världar. Bekväm som en strumpa, styv som bara den.


- Den bekvämaste proffsskon
- Stiffness index 15
- Klossens infästning är i titan
- Trepunkts infästning för klossen
- Padlock system i hälen för bättre passform
- BodyGeometry
- 220g i storlek 42
- Team VitStorleksguide
- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.

Specialized Storleksguide