Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized S-Works 7 Racer Cykelskor Svart

EAN -
Art Nr -
Reapris 2 999,00 kr Ordinarie pris 4 499,00 kr
The 7th generation S-Works skor är många av världens bästa cyklisters förstaval. Modellen är baserad på data från cyklister över hela världen.

Till denna sko har Specialized utvecklat sina egna Boa spännen i CNC fräst aluminium. Detta gör att du kan finjustera spänningen även om du är svettig om händerna eller har solkräm på dem. Den nya formen på sulan har gjort att man kunnat minska materialet i skons underdel och därmed har Specialized skapat en mer aerodynamisk sko utan att kompromissa på styvheten. Hälkappan är gjuten för att hålla kvar dina fötter säkert även i spurten men har fått en mer öppen design för att du enklare ska komma i och ur skon. Tåboxen är rymlig för maximal komfort där extra utrymme har gjorts för stortån. Yttersidorna runt vristen har gjorts rakare för att S-Works 7 ska ge lite mer utrymme än sin föregångare.

Specialized S-Works skorna har alltid varit kända för att vara bland de styvaste på marknaden. S-Works 7 kännetecknas av styvhet som är lika genom alla storlekar. Fact Powerline Carbon har uppdaterats till 15 på en 15 gradig skala. Detta innebär att sulan är styvare än någonsin. En styv sula effektiviserar kraftöverföringen och motverkar avdomnade fötter.

Metalldelarna i infästningen för klossen är i titan, precis som det ska vara på ett par toppskor. Skorna är uppbyggda kring Specializeds Body Geometry-koncept som är en biomekanisk anpassning av cykelprodukter för att vara snällare mot din kropp. I ett par skor är Body Geometry en korrigering av fotens vinkel under belastning, du som cyklist får lättare att trampa rakt upp och ner och dina knän håller bättre.

- Stifness index 15
- Boa S3 spännen i fräst aluminium, livstidsgaranti
- Klossens infästning är i titan
- Padlock system i hälen för bättre passform
- Trepunkts infästning för klossen
- BodyGeometry
- 224g i storlek 42
- SvartStorleksguide
- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.


Specialized Storleksguide