Laddar...
Varumärke: SPECIALIZED

Specialized Ruby Expert Gel Dam Sadel

EAN -
Art Nr -
1 299,00 kr
Specialized Ruby är en minimalistisk damspecifik sadel för träning och tävling. Den platta profilen passar både tjejer som sitter lite mer upprätt på sin racer, eller sitter lågt och har bra flexibilitet. Den generösa urskärningen ser till att hålla blodflödet igång även under hårdkörning och långa timmar i sadeln.

Ruby Expert är en lättviktare som skvallrar som uppskattas av många seriösa kvinnliga cyklister. Med ett kolfiberförstärkt skal får man en styv sadel som håller formen under långa dagar i sadeln och samtidigt reducerar vikten.

- Titan rails
- Svart
- 168mm

Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.