08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Roubaix Sport 105 Racercykel 2021 Tarmac Black

35 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med Specialized Roubaix Sport 105 Disc är det inte mycket som kan sätta stopp för dig vad gäller väglag. Med inspiration från Specialized Tarmac och Venge kan du köra allt från kullersten till fin asfalt och till och med lite gravel då ramen har utrymme för upp till 33 mm breda däck. Med utvecklingen av de så kallade FreeFoil rören har Specialized gjort denna Roubaix modell mer aerodynamisk.

Future Shock 1.5 dämparen med 20 mm slaglängd absorberar cykelns vibrationer från vägbanan och ger en mer följsam cykel samtidigt som sadelstolpen, S-Works Pave den första aerodynamiska sadelstolpen med fjädring, ger lika mycket följsamhet som tidigare Roubaix sadelstolpen men med ökad aerodynamik och ett mer slimmat utseende.

Shimanos 105 R7000-grupp är utan tvekan ett av de bättre alternativen om man vill ha mycket växelgrupp för pengarna. Här får du en massa funktioner hämtade från toppgrupperna Dura-Ace och Ultegra som säkerställer distinkta växlingar och kraftfull bromsverkan. Med ett Praxis Alba vevparti får du en kompakt utväxling perfekt för branta stigningar och DT-Swiss hjulen R470 har en bredare färgprofil som ger ökad komfort och slitstyrka.


Ram: Specialized FACT 10R, Rider-First Engineered (RFE), FreeFoil, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc, clearance for 33mm tyres
Framgaffel: Specialized Future Shock 1.5 with Smooth Boot, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc brake
Växelreglage: Shimano 105 R7000
Bromsar: Shimano 105 Disc R7000
Framväxel: Shimano 105
Bakväxel: Shimano 105 R7000 GS medium cage
Kassett: Shimano 105, 11-speed, 11-34t
Kedja: KMC X11 Extra Lightweight, 11-speed
Vevparti: Praxis Alba 50/34
Hjul: DT Swiss R470 Disc
Däck: Turbo Pro, 28mm
Sadel: Specialized Power Sport
Styrstam: Specialized Future Stem Comp
Styre: Specialized Hover Comp Alloy Bar, 125 Drop x 75 Reach
Sadelstolpe: Specialized S-Works Pave


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Specialized strävar efter design för individen och vill inte sätta könsroller där avgörande skillnad i kroppsbyggnad inte finns. Däremot där det väl förekommer betydande olikheter investerar Specialized i djupgående studier för att maximera support och prestation. Däribland sadlar och handskar.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECKVÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>