08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Roubaix Expert Ultegra Di2 Racercykel 2020

69 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Vägbanan är inte alltid helt slät. Potthål, kullersten, grus och trottarkanter är vanligt förekommande. Med Specialized Roubaix Expert Ultegra Di2 Disc är det inte mycket som kan sätta stopp för dig. Med inspiration från Specialized Tarmac och Venge kan du cykla det mesta, allt från kullersten till fin asfalt och till och med lite gravel genom att skruva på vredet på gaffelröret och på så vis få mer fjädring i styrröret. Ramen har också utrymme för upp till 33 mm breda däck. Med utvecklingen av de så kallade FreeFoil rören har Specialized gjort denna Roubaix-modell mer aerodynamisk än Tarmac och lättare än Venge.

Den nya justerbara Future Shock 2.0 dämparen med 20 mm slaglängd absorberar cykelns vibrationer från vägbanan och ger en mer följsam cykel samtidigt som sadelstolpen, S-Works Pave den första aerodynamiska sadelstolpen med fjädring, ger lika mycket följsamhet som tidigare Roubaix sadelstolpen men med ökad aerodynamik och ett mer slimmat utseende.

Shimanos Ultegra Di2-grupp ger pålitliga och exakta växlingar med ett stort spann av växlar perfekta för att ta sig an lite stökigare terräng och brantare stigningar. Ultegra skivbromsarna ser till att du har bromsverkan oavsett om det är vått eller torrt på vägbanan. Roval C38-carbonhjul är lätta och supersnabba.


Ram: Specialized FACT 10R, Rider-First Engineered, FreeFoil, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc, utrymme för 33 mm breda däck
Framgaffel: Specialized Future Shock 2.0 with Smooth Boot, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc brake
Växelreglage: Shimano Ultegra Di2 Disc R8070
Bromsar: Shimano Ultegra Disc R8020
Framväxel: Shimano Ultegra Di2 R8050
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2 RX, RX805
Kassett: Shimano Ultegra, 11-34t 11d
Kedja: Shimano Ultegra
Vevparti: Shimano Ultegra R8000, 50/34T
Hjul: Roval C38 Disc
Däck: Turbo Pro, 28mm
Sadel: Specialized Power titan, 143mm
Styrstam: Specialized Future Stem Pro
Styre: Specialized Expert Hover
Sadelstolpe: Specialized S-Works PaveInte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>