08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Roubaix Comp Ultegra Racercykel 2021 Satin

46 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med Specialized Roubaix Ultegra Comp Disc är det inte mycket som kan sätta stopp för dig vad gäller väglag. Med inspiration från Specialized Tarmac och Venge kan du köra allt från kullersten till fin asfalt och till och med lite gravel då ramen har utrymme för upp till 33 mm breda däck. Med utvecklingen av de så kallade FreeFoil rören har Specialized gjort denna Roubaix modell mer aerodynamisk.

Future Shock 1.5 dämparen med 20 mm slaglängd absorberar cykelns vibrationer från vägbanan och ger en mer följsam cykel samtidigt som sadelstolpen, S-Works Pave den första aerodynamiska sadelstolpen med fjädring, ger lika mycket följsamhet som tidigare Roubaix sadelstolpen men med ökad aerodynamik och ett mer slimmat utseende.

Shimanos Ultegra R8000-grupp ger pålitliga och exakta växlingar med ett stort spann av växlar perfekta för att ta sig an lite stökigare terräng och brantare stigningar. Ultegra skivbromsarna ser till att du har bromsverkan oavsett om det är vått eller torrt på vägbanan. DT-Swiss R470 hjulen är lätta och robusta vilket gör dom optimala för långa äventyr på cykeln.


Ram: Specialized FACT 10R, Rider-First Engineered, FreeFoil, threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc, utrymme för 33 mm breda däck
Framgaffel: Specialized Future Shock 1.5 with Smooth Boot, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc brake
Växelreglage: Shimano Ultegra R8020
Bromsar: Shimano Ultegra Disc
Framväxel: Shimano Ultegra R8000
Bakväxel: Shimano Ultegra RX800
Kassett: Shimano Ultegra, 11-34t
Kedja: Shimano Ultegra
Vevparti: Shimano Ultegra R8000, 50/34T
Hjul: DT Swiss R470 Disc
Däck: Turbo Pro, 28mm
Sadel: Specialized Power Sport
Styrstam: Specialized Future Stem Comp
Styre: Specialized Hover Comp alloy, 125mm drop x 75mm reach
Sadelstolpe: Specialized S-Works Pave


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Specialized strävar efter design för individen och vill inte sätta könsroller där avgörande skillnad i kroppsbyggnad inte finns. Däremot där det väl förekommer betydande olikheter investerar Specialized i djupgående studier för att maximera support och prestation. Däribland sadlar och handskar.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECKVÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>