✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Roubaix Comp Racercykel 2018

34 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Modern komfortracer med skivbromsar och en helt nyutvecklad stötdämpare. Det här kan vara den mest spännande landsvägscykeln de kommande åren, en produkt som förändrar marknaden. När Specialized introducerade sin första Roubaix 2004 skrev den om regelboken för vad en landsvägscykel kunde vara. Nu 13 år senare är komfort för de flesta lika viktigt som låg vikt. Nya Roubaix sätter ribban för komfortracers på en helt ny nivå och introducerar den lätta och dämpade framgaffeln med Future Shock Suspension. 20 millimeter dämpning, placerad mellan styrstam och ram för att inte tramprörelsen ska få dämparen att gunga. Bättre komfort och bättre kontroll kommer också göra dig snabbare. I baktriangeln har Specialized också byggt in flex i höjdled för att dämpa stötar utan att kompromissa med cykelns vridstyvhet i sidled. Hjulen sitter med genomgående axlar både fram och bak för att ytterligare öka vridstyvheten, självklart har cykeln hydrauliska skivbromsar för pålitlig och lättkontrollerad bromskraft. Ramen är byggd i FACT 10r Carbon. Växelkomponenterna är Shimanos nya Ultegra R8000 grupp och hjulen är Specialized egna Roval SLX 24mm. Om du är ute efter en komfortabel landsvägscykel som inte på något sätt kompromissar med din maxfart är Roubaix ett klokt val. Med hög komfort kommer du också att vara snabbare mot slutet av cykelpasset.


Ram: Specialized FACT 10r carbon, Endurance Geometry, Rider-First Engineered, 12x142mm thru-axle, Future Shock suspension, 20mm slag
Framgaffel: Specialized FACT carbon, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: Shimano Ultegra 8020, hydraulic disc
Bromsar: Shimano Ultegra 8020, hydraulic disc
Framväxel: Shimano Ultegra 8000
Bakväxel: Shimano Ultegra 8000, long cage
Kassett: Shimano 105, 11-speed, 11-32t
Kedja: KMC X11, 11-del
Vevparti: Praxis Zayante, 50/34
Hjul: Roval SLX 24 Disc
Däck:Turbo Pro, 28mm
Sadel: Phenom Comp GT 143mm
Styrstam: Specialized, alu
Styre: Specialized Hover Comp Alu, 15mm rise, 125mm drop, 75mm reach
Sadelstolpe: Specialized CG-R, FACT carbon, 27,2mm

Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dej och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cyklen. Är storleken rätt? Passar komponenterna dej? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dej med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>