08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Romin Evo Pro Team Sadel

2 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Att Specialized är duktiga på sadlar råder det inget tvivel om, men det finns många som gärna argumenterar för att dom är tveklöst bäst. Romin Evo har blivit en riktig storsäljare och har med sin S-formade kontur gett cyklister på alla nivåer både mer kraft i pedalerna och otrolig komfort. Anledningen till denna något annorlunda form är att man vill lätta trycket med en nerböjd nos, och samtidigt stödja sittbenen i en aggressiv och framåtlutad position. Och det fungerar oerhört bra.

Om du har en aggressiv position på cykeln och vill ha en sadel som både är skön och ger dig bättre prestanda så kan vi tipsa dig att titta lite extra på Romin Evo.

Romin Evo Pro har ett kolfiberförstärkt skal och rails i kolfiber för att ge dig den ultimata prestandasadeln som ändå är otroligt skön.

- För en aggressiv sittställning
- 7x9mm assymetriska kolfiber rails
- SWAT-kompatibel
- 143 mm / 205 g
- 155 mm / 208 gSpecialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.