08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Power Pro Elaston Sadel

3 099 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Specialized Power serien är vår storsäljare vad gäller sadlar. Denna sadel bygger på den populära Power sadeln men för att göra sadeln ännu skönare att sitta på har Specialized bytt ut den klassiska sadel stoppningen PU. Istället använder de sig av en Elaston skumkonstruktion som består av små pärlor som expanderar I skummet. Detta ska resultera i en känsla av att sitta på små miniatyrkuddar istället för en stor skumgummibit.

Sadeln riktar sig mot landsvägscyklister som älskar att spendera mycket tid i bocken. Formen är rejält kurvad för att erbjuda maximalt stöd i en framåtroterad, aerodynamisk och aggressiv position på sadeln och har en riktigt generös utskärning som ser till att domningar och obehag i nedre regionerna aldrig gör sin närvaro hörd.


- För aggressiv sittställning
- Svart med mörkbrun färg över sittbensdelen
- Dam/Herr
- Titan rails
- Kolfiberförstärkt skal
- Elaston material som ger ökad komfort
- Fästen för Specialized SWAT tillbehör
- 143 mm / 231 g
- 155 mm / 235 g


Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.