08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Power ARC Pro Elaston Sadel

2 899 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Specialized Power Arc Pro Elaston med titanium rails och urgröpning i mitten ger dig ökad komfort och en mjukare kontaktyta på den elaston förstärkta delen. Utvecklad med Specialized Body Geometry design i lab både för dam och herr har Specialized lyckats öka blodflödet i de kroppsdelar som är tryckutsatta när man sitter på en sadel. Med den centrala urgröpningen undviker du trycket på mjukdelarna och får en ökad komfort utan risk för domningar och skav på cykeln.

Sadeln riktar sig mot landsvägscyklister som älskar att spendera mycket tid i bocken. Formen är rejält kurvad för att erbjuda maximalt stöd i en framåtroterad, aerodynamisk och aggressiv position på sadeln och har en riktigt generös utskärning som ser till att domningar och obehag i nedre regionerna aldrig gör sin närvaro hörd.


-För aggressiv sittställning
- Dam/Herr
- Titan rails
- Kolfiberförstärkt skal
- Elaston material som ger ökad komfort
- Fästen för Specialized SWAT tillbehör
- 143 mm / 231 g
- 155 mm / 235 g


Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.