08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Oura Comp Gel Dam Sadel

849 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Specialized Oura är sadeln för tjejer med höga ambitioner. Den s-formade kurvan ger ett oslagbart stöd för sittbenen även i aggressiva positioner på cykeln och den generösa, tjejanpassade utskärningen ser till att maximera både blodflöde och i sin tur komfort. Specialized Oura skriker ambition, prestation och kvalitet. Det gillar vi!

Oura Comp Gel är försedd med gel i paddingen, som gör den extra komfortabel. Den är även utrustad med lätta och fina rails i chromoly-stål som ser till att du får en sadel som håller år efter år.

- För en aggressiv position
- Svart
- Chromoly rails
- 143 mm / 261 g
- 155 mm / 269 g
- 168 mm / 277 g

Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.

Om du är en ambitiös cyklist så gör du klokt i att kika efter den lilla BG-loggan som sitter på alla dessa produkter.