08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Fast Trak GRID 2Bliss 29x2.3 MTB Cykeldäck

I lager

549 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Fast Trak är ett perfekt mountainbikedäck för dig som cyklar XC och långlopp tack vare sin allsidighet. Lagom mönster som ger bra grepp i de flesta förhållanden och trots det har det ett lågt rullmotstånd. Denna version har Gridstomme vilket innebär att sidoväggarna är tåligare och mer slitstarka. Dessutom blir däcket stabilare tack vare detta. Så vill du ha ett tåligt däck som rullar bra med bra grepp så är Fast Trak Grid något för dig.

- Grid stomme som gör däcket stabilare och tåligare i sidoväggarna
- Vikbart
- Gripton gummi
- 2bliss ready, går att köra utan slang
- Vikt ca 720 g
För att tydliggöra vad de olika beteckningarna innebär kommer här en snabbguide på Specialized-däcken:

S-WORKS
- Specializeds lättaste stommar för lägsta vikt och lägst rullmotstånd

CONTROL
- Specializeds nya Control casing för dig som vill ha ett lätt däck (ca:55-60 gram tyngre än S-Works) men som ändå har bra skydd mot skärsår.
- Control däcken har även en nyutvecklad slitbana som är lite bredare än tidigare och matchar dagens bredare fälgar bättre än tidigare versioner av samma däck.

GRID
- En stomme för dig som kör lite tuffare terräng. Om du värdesätter ett bättre punkteringsskydd (ca:30% ökat skydd mot skärsår gentemot Control däcken) och/eller behöver en stomme som är stabilare för att kunna pressa däcket hårdare i kurvorna

GRID TRAIL
- Den nya Grid Trail stommen är styvare för att ge dig ännu bättre kontroll vid lågt däcktryck. Grid Trail-däcken har fått kraftigare sidodubbar och ett omarbetat mönster. Detta för att ge ett jämnare fäste i övergången mellan centrum mönstret och sidodubbarna när du lägger ner cykeln i kurvor.

BLCK DMND
- Däck designade för Enduro och Downhill cykling. Med dubbla lager cord och ett extra lager gummi i sidoväggarna.
Får du ett däck med extremt bra punkteringsskydd och stabilitet samtidigt som du bibehåller nästan samma rullegenskaper som på t.ex Grid Trail däcken.

GRIPTON
- Är Specializeds egna gummiblandningar. Enkelt kan men beskriva det som att man optimerar för lågt rullmotstånd, högt mekaniskt grepp och för att filtrera bort vibrationer och ojämnheter.


Mer information

Mer information