08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Fast Trak 2Bliss Tanwall 29x2.3 MTB Cykeldäck

Få i lager

459 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Fast Trak Tanwall har en nyutvecklad slitbana som är lite bredare än tidigare, vilket skyddar däckssidorna och ger bättre grepp i kurvorna. Även jämnare sidodubbar för ännu bättre grepp i kurvorna och avståndet mellan dubbarna är längre för att däcket ska rengöra sig själv från lera.

Specialized Fast Trak är ett mountainbikedäck som passar perfekt till långlopp, XCO och snabbare stigar utan mycket stök och bök. Ett lagom mönster ser till att du har ett bra grepp och ett lågt rullmotstånd i alla lägen. Griptongummi gör att du har ett grepp som fungerar fint oavsett väderlek. Vikbara och tubeless ready så att du kan köra slanglöst för förbättrat grepp och lägre rullmotstånd. Dessutom så minskar risken för genomslagspunktering om du kör slanglöst. Ett riktigt bra däck för dig som vill cykla snabbt.

- Vikbart
- 2Bliss ready
- Gripton gummi
- 60 TPI
- Vikt 29x2.3 ca: 640 gram
- Tanwall


För att tydliggöra vad de olika beteckningarna innebär kommer här en snabbguide på Specialized-däcken:

S-WORKS
- Specializeds lättaste stommar för lägsta vikt och lägst rullmotstånd

CONTROL
- Specializeds nya Control casing för dig som vill ha ett lätt däck (ca:55-60 gram tyngre än S-Works) men som ändå har bra skydd mot skärsår.
- Control däcken har även en nyutvecklad slitbana som är lite bredare än tidigare och matchar dagens bredare fälgar bättre än tidigare versioner av samma däck.

GRID
- En stomme för dig som kör lite tuffare terräng. Om du värdesätter ett bättre punkteringsskydd (ca:30% ökat skydd mot skärsår gentemot Control däcken) och/eller behöver en stomme som är stabilare för att kunna pressa däcket hårdare i kurvorna

GRID TRAIL
- Den nya Grid Trail stommen är styvare för att ge dig ännu bättre kontroll vid lågt däcktryck. Grid Trail-däcken har fått kraftigare sidodubbar och ett omarbetat mönster. Detta för att ge ett jämnare fäste i övergången mellan centrum mönstret och sidodubbarna när du lägger ner cykeln i kurvor.

BLCK DMND
- Däck designade för Enduro och Downhill cykling. Med dubbla lager cord och ett extra lager gummi i sidoväggarna.
Får du ett däck med extremt bra punkteringsskydd och stabilitet samtidigt som du bibehåller nästan samma rullegenskaper som på t.ex Grid Trail däcken.

GRIPTON
- Är Specializeds egna gummiblandningar. Enkelt kan men beskriva det som att man optimerar för lågt rullmotstånd, högt mekaniskt grepp och för att filtrera bort vibrationer och ojämnheter.


Mer information

Mer information