08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Fast Trak 2Bliss Tanwall 29x2.3 MTB Cykeldäck

Få i lager

Ordinarie pris 459 kr

Special Price 325 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Specialized Fast Trak Tanwall har en nyutvecklad slitbana som är lite bredare än tidigare, vilket skyddar däckssidorna och ger bättre grepp i kurvorna. Ett jämnare mönster bidrar till optimerat fäste samtidigt som det utökade avståndet mellan dubbarna håller däcket högt presterande och rent från lera.

Specialized Fast Trak är ett mountainbikedäck som passar perfekt till långlopp, XCO och snabbare stigar utan mycket stök och bök. Ett lagom mönster som ser till att du har ett bra grepp och ett lågt rullmotstånd i alla lägen. Griptongummit försäkrar dig om att du har fäste som fungerar fint oavsett väderlek. Vikbara och tubeless ready så att du kan köra slanglöst och ytterligare förbättra däckets egenskaper och dessutom minimera risken för genomslagspunktering. Ett riktigt bra däck för dig som vill cykla snabbt.

- Vikbart
- 2Bliss ready
- Gripton gummi
- 60 TPI
- Vikt 29x2.3 ca: 640 gram
- Tanwall


För att tydliggöra vad de olika beteckningarna innebär kommer här en snabbguide på Specialized-däcken:

S-WORKS
- Specializeds lättaste stomme för absolut lägsta vikt och rullmotstånd. Bestående av 120 TPI för oslagbar följsamhet och känsla. Det ultimata lättviktsdäcket för racing.

CONTROL
- Control erbjuds i samma utförande som S-Works men med 60 TPI. Därav en något tjockare stomme som resulterar i ett högt presterande lättviktsdäck med extra skydd mot skärsår.

GRID
- En stomme för lite tuffare terräng. Om du värdesätter ett bättre punkteringsskydd (ca:30% ökat skydd mot skärsår gentemot Control) alternativt om du föredrar en stabilare stomme för att kunna pressa däcket hårdare i kurvorna.

GRID TRAIL
- Grid Trail-stommen är styv för bästa kontroll vid lågt däcktryck samt medför ett ytterligare förstärkt punkteringsskydd. Perfekt för aggressiva stigar då däcket erbjuder 15% bättre skydd mot snake bite och hela 30% bättre punkteringsskydd gentemot GRID.

GRID GRAVITY
- Däcket framtaget för enduro och downhill. Med dubbla lager cord tillsammans med ett extra lager gummi längst sidoväggarna får du ett däck med extremt bra punkteringsskydd och stabilitet samtidigt som du bibehåller nästintill samma rullegenskaper som Grid Trail.

GRIPTON T5/T7/T9
- Gripton står för Specializeds egna gummiblandning. Ett grymt recept optimerat för lågt rullmotstånd, högt mekaniskt grepp och för att filtrera bort vibrationer och ojämnheter. För att anpassa däcket ytterligare och skräddarsy dess egenskaper erbjuder Specialized Gripton T5, T7 eller T9. T5 är den hårdaste gummiblandningen med absolut snabbast rull medan T7 är en balanserad blandning för dig som prioriterar grymt fäste men med lite bättre slitstyrka. T9 är den absolut mjukaste blandningen och ger ett extremt bra grepp i alla situationer och temperaturer.

Mer information

Mer information