08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Comp Cykelskor MTB

Ordinarie pris 1 699 kr

Special Price 1 350 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

MTB-sko från Specialized. På ovandelen som är tillverkad i syntetskinn hittar man ett BOA vridspänne och två kardborreband vilket gör det enkelt att justera in skon så att den passar just din fot. Överdelen är konstruerad i ett syntetmaterial som inte töjer sig eller suger åt sig vatten. Hela skon är uppbyggd enligt är Body Geometry-konceptet, flera års forskning om hur kroppen rör sig på en cykel ligger bakom Body Geometry, vad du har på fötterna påverkar hela kroppen. Den styva kompositförstärkta sulan är grovmönstrad vilket inte är helt fel ute i leran. Specialized Comp är en bra sko i mellanprisklassen som håller sedvanlig Specializedkvalitet.
Body Geometry är Specializeds egna koncept för att anpassa cykeln efter människokroppen. Skorna är konstruerade för att hjälpa knäna att röra sig rakt upp och ner. När foten trycker mot pedalen trycks hela foten ihop och knät rör sig inåt mot cykeln. För att motverka det har Specialized i samarbete med Dr Andy Pruitt utvecklat skor som från grunden skapar stabilitet och påverkar knänas rörelse. I vår butik kan du komplettera skorna med en professionellt utförd Bike Fit.Storleksguide
- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.

 


Specialized Storleksguide