✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Camber FSR Expert Carbon 29 MTB 2017

Ordinarie pris 49 999 kr

Special Price 36 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Specialized Camber Expert 29 är en helt perfekt cykel för svensk terräng. Den precis avvägda Trail 29 geometrin ser tillsammans med fronttriangeln i FACT 9m kolfiber till att cykeln har precis de rätta egenskaperna. Kvick och responsiv när det behövs i uppförsbackar och på platten och stabil och lekfull när det går utför.

Väl avvägda fram- och bakdämpare från Fox ser till att ge full kontroll såväl över stökiga rotmattor som håriga utförskörningar. En riktigt bra dropper post från Specialized gör att du blixtsnabbt kan justera din sadelhöjd beroende på terräng och situation för mer kontroll och känsla.

I övrigt ser väl avvägda komponenter från Sram till att växlingarna sker med precision och riktigt fina bromsar från Shimano ger dig full kontroll och känsla i varje situation. Roval Traverse 29 hjulen toppar det hela med en låg vikt, styvhet och rätt fälgbredd så att du får ut maximalt av de fina däcken från Specialized.

I den inbyggda SWAT (StorageWaterAirTools) luckan i ramen kan du förvara slang, pump och annat du behöver ha med dig på turen och slipper hitta en annan lösning via ryggsäck eller sadelväska. En förvaringspåse för respektive pump och slang ingår.

Sammantaget så är det här en riktigt grym och rolig stigcykel som även fungerar fint på ett xc- eller långlopp om man så önskar.

Ram: FACT 9m, carbon front chassis, M5 alloy rear end, Trail Geometry, SWAT Door integration, PF30 BB, fully enclosed internal cable routing, 12x142mm dropouts, 120mm of travel
Bakdämpare: FOX FLOAT Performance, Rx Trail Tune, AUTOSAG, DPS damper, rebound and 3-position compression adjust,
Gaffel: FOX 34 Performance 29, air spring, 3-position lever adjust, 120 mm travel, 15 mm axle
Växelreglage: SRAM GX, 11-speed, trigger
Bromsar: Shimano Deore SLX M7000
Bakväxel: SRAM X1 Type 2.1, 11-speed
Kassett: SRAM XG-1150, 11-speed, 10-42t
Kedja: SRAM PC-1110,
Vevparti: RaceFace Aeffect, 6000-series alloy, 28t
Hjul: Roval Traverse 29 with Roval hubs and Dt Swiss internals
Däck: Specialized Purgatory Control 29x2.3 front och Ground Control 29x2.3 back
Styrstam: Specialized Trail alu
Styre: Specialized Trail 27 mm rise, 750mm width
Sadel: Specialized Henge Comp 143 mm
Sadelstolpe: Command Post IRcc, 12 position micro-height adjustable, alien head design, bottom mount cable routing, remote SRL lever, 30.9mm, S: 100mm, M/L/XL: 125mm travel

Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dej och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cyklen. Är storleken rätt? Passar komponenterna dej? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dej med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>