08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Specialized Bridge Comp Mimic Sadel

1 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Bridge Comp med MIMIC-teknik är det perfekta sadelvalet för både män och kvinnor. Den breda, platta profilen ger extra kontroll, medan level 3 paddingen gör att sittbenen mår extra bra. Mimic-konstruktionen består av skumgummi med olika densitet som skapar jämvikt för mjukdelarna, samtidigt som trycket reduceras och ger ett ökat blodflöde till känsliga delar.

- Mimic
- Cr-Mo rails
- SWAT kompatibel
- Padding level 3
- "Damsadel" (Fungerar mycket bra även för herrar)
- Bredd 155mm


Specialized Body Geometry
Idag har många tillverkare ett eget system för att assistera cyklister i deras jakt på en passande sadel, och Specialized är inget undantag. Men istället för att koncentrera sig på sadlar, har Specialized skapat ett helt ecosystem av produkter som är framtagna för att öka kraft, förebygga skador, förbättra uthållighet och maximera komfort.

Systemet kallas Body Geometry och omger alla produkter som rör en cyklists kontaktpunkter med cykeln - sadel, skor, handskar och byxor.

Body Geometry är vetenskapligt framtagen med modern forskning och resultatet är en serie produkter som erbjuder enormt hög kvalitet som både löser problem med bristande komfort och samtidigt ser till att göra dig snabbare, starkare och uthålligare.