08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Silca Tattico Bluetooth Pump

Få i lager

Ordinarie pris 1 199 kr

Special Price 899 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Kraftfull minipump med Bluetooth-koppling, Silca Tattico cykelpump. Det här är den skönaste minipump du någonsin har hållit i, helt i aluminium och räfflad ungefär som en Maglite. Den känns verkligen gedigen och stark - en otrolig kontrast jämfört med andra tillverkares plastiga skrangliga pumpar.

Bluetooth
Va? Bluetooth?! Ja det stämmer - du kan ansluta pumpen till din telefon och därmed se exakt vilket tryck du har tack vare iGauge-appen i din iPhone eller Android-telefon. Men varför Bluetooth? Jo därför att en minipump utsätts för väder, vind smuts och vibrationer - förhållanden som gör en traditionell tryckmätare illa. Med Bluetooth-teknologin kan man göra en mycket exakt mätare som håller för allt vad den kan tänkas utsättas för.

Slang
Inuti pumpen döljer sig en ca 10cm slang. Tack vare att du ansluter pumpen med denna kan du pumpa mer fritt och effektivt och du behöver inte vara rädd att förstöra ventilen.

Isolerad och ventilerad
Ja att en minipump kan bli het vid riktigt höga tryck har kanske många upplevt. Silca har interna kylflänsar och ett dubbelt hölje med en isolerande luftspalt mellan som gör att Tattico-pumpen kan pumpa riktigt höga tryck utan att bli obehagligt varm. Man har dessutom designat en unik luftcylinder som inte bara använder en traditionell o-ring i gummi utan en specialutvecklad kona i läder som håller tätt vid såväl höga som låga temperaturer.

- 6061 aluminium
- Bluetooth-anslutning till iGauge-appen
- upp till 120 psi (pumpar utan problem dina racerdäck till över 7 bar!)
- hållare för flaskfäste medföljer
- 150 gram lätt


Mer information

Mer information