✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano XTR SL-M9000 Rapidfire Plus Växelreglage

1 099 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Shimano har designat om sin I-spec montering vilket ger bättre justerbarhet då broms och växelreglage monteras på samma klämma. Bättre taktil återkoppling med tydliga växlingar som känns i reglaget och mönstrade paddlar gör växlingarna till en dröm. XTR är kompromisslös prestanda och precision, lika njutbart för cyklister på absolut högsta nivå som motionärer på sin av sin hemmastig.

- 100 gram

Nya XTR M9000 har blivit 11-delad och som vanligt tar Shimano mountainbikegruppen till nya höjder. Klingor och kassett är optimerade för "Rider Rhytm", dvs att stegen ska bli så jämna som möjligt. Allt för att cyklisten ska ha mer kraft och energi att lägga på cyklingen istället för att reagera på för stora steg mellan utväxlingarna. Den nya 11-delade kassetten passar ditt gamla 8/9/10-delade hjul!
Shimano har också designat en egen enkelklinga som inte använder SRAMs patenterade Narrow/Wide-teknologi. Denna nya design ska ge bättre lerrensning, mindre missljud och längre hållbarhet för både drev och kedja.
Växlarna glider också i betydligt lättare, med nya reglage, vajrar och höljen har man kunnat reducera motståndet i växelreglagen med 20%!