08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano XTR RD-M9000 Bakväxel

2 199 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Shadow+ ger en tystare drivlina och bättre justerbarhet, den ökade kedjespänningen som systemet innebär minskar också risken för att kedjan ska hoppa av. Reglaget för Shadow+ har dessutom flyttats för att minska risken att stöta i ramen.
Shimano XTR är så kompromisslös en komponentgrupp kan bli. Vill du ha det värsta med absolut bäst funktion så är det XTR som gäller.

Nya XTR M9000 har blivit 11-delad och som vanligt tar Shimano mountainbikegruppen till nya höjder. Klingor och kassett är optimerade för "Rider Rhytm", dvs att stegen ska bli så jämna som möjligt. Allt för att cyklisten ska ha mer kraft och energi att lägga på cyklingen istället för att reagera på för stora steg mellan utväxlingarna. Den nya 11-delade kassetten passar ditt gamla 8/9/10-delade hjul!
Shimano har också designat en egen enkelklinga som inte använder SRAMs patenterade Narrow/Wide-teknologi. Denna nya design ska ge bättre lerrensning, mindre missljud och längre hållbarhet för både drev och kedja.
Växlarna glider också i betydligt lättare, med nya reglage, vajrar och höljen har man kunnat reducera motståndet i växelreglagen med 20 procent.