08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano XTR PD-M9000 Pedal

Få i lager

Ordinarie pris 1 299 kr

Special Price 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Toppmodellen i Shimanos cross-country sortiment. Smidd stålaxel med ordentligt tätade kullager som är ett måste i skogen. Aluminiumstomme med stålinslag ger en stark pedal. 310 g/par

Shimano var först med clipslösa pedaler i skogen och är fortfarande först. Genomtänkt teknik med kvalitet som håller år efter år oavsett hur du misshandlar dem i skogen. Vill du ha det bästa köper du Shimano pedaler till din skogscykel.

TIPS:

PEDALMONTERING
Kom ihåg att alltid fetta in pedalgängorna med fett innan de monteras på vevarmen. Eftersom pedalaxeln är av stål och vevarmen av aluminium blir det näst intill omöjligt att få av pedalerna efter några år om man glömt fettet. Om pedalaxeln är av titan så använd med fördel kopparpasta istället. Kom ihåg att vänster pedal är gängad moturs och höger pedal är gängad medurs.

PEDALKLOSSENS PLACERING
Klossens placering under foten är viktig för hur du kommer att prestera på cykeln. Ergonomi och kraftöverföring på verkas av dess position. Därför är det viktigt med en bra grundinställning av klossen. Detta hjälper vi till med och dessutom ger vi tips om hur du kan finjustera klossens position. Sedan är det bara ut och cykla och göra finjusteringar vid behov. Kom in i butiken eller slå en signal om du har frågor.

Mer information

Mer information