✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano XTR FC-M9000 Vevparti

Ordinarie pris 4 499 kr

Special Price 3 374 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Vevpartiet har blivit lättare och styvare och finns nu även för enkelklinga. För tredelat gäller Trail-modellen FC-M9020. Trail har lite högre q-faktor och kraftigare vev på vänstersidan. Shimanos klingor är kända för att växla fantastiskt bra, en funktion som de förfinat ytterligare till nya XTR M9000.

Nya XTR M9000 har blivit 11-delad och som vanligt tar Shimano mountainbikegruppen till nya höjder. Klingor och kassett är optimerade för "Rider Rhytm", dvs att stegen ska bli så jämna som möjligt. Allt för att cyklisten ska ha mer kraft och energi att lägga på cyklingen istället för att reagera på för stora steg mellan utväxlingarna. Den nya 11-delade kassetten passar ditt gamla 8/9/10-delade hjul!
Shimano har också designat en egen enkelklinga som inte använder SRAMs patenterade Narrow/Wide-teknologi. Denna nya design ska ge bättre lerrensning, mindre missljud och längre hållbarhet för både drev och kedja.
Växlarna glider också i betydligt lättare, med nya reglage, vajrar och höljen har man kunnat reducera motståndet i växelreglagen med 20%!