08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano XTR 9000 M9000 Kassett 11d

Få i lager

2 899 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Kassett XTR 11-40 Den mest avancerade kassetten från Shimano hittills. Shimano var bland de första att konstruera kassetter för att kunna växla under belastning. Under åren har tekniken förfinats och den nya elvadelade versionen är ett mästerverk i växlingsfunktion. Ingenjörerna hos Shimano lämnar inget åt slumpen och kompromissar inte med något.


Nya XTR M9000 har blivit 11-delad och som vanligt tar Shimano mountainbikegruppen till nya höjder. Klingor och kassett är optimerade för "Rider Rhytm", dvs att stegen ska bli så jämna som möjligt. Allt för att cyklisten ska ha mer kraft och energi att lägga på cyklingen istället för att reagera på för stora steg mellan utväxlingarna. Den nya 11-delade kassetten passar ditt gamla 8/9/10-delade hjul!
Shimano har också designat en egen enkelklinga som inte använder SRAMs patenterade Narrow/Wide-teknologi. Denna nya design ska ge bättre lerrensning, mindre missljud och längre hållbarhet för både drev och kedja.
Växlarna glider också i betydligt lättare, med nya reglage, vajrar och höljen har man kunnat reducera motståndet i växelreglagen med 20%!

Mer information

Mer information