08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano RX31 Disc Kanttråd Cykelhjul

1 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Ett riktigt prisvärd hjul för din cykelcross eller racer med skivbromsar. Designat för alla årstider blir det ett perfekt hjul för dig som pendlar året om på din cykelcross eller vill ha ett extra par hjul att byta mellan beroende på årstid.

Hjulet har en 24mm hög fälg vilket gör det både accelerationssnabbt och stabilt. Perfekt om du kör cykelcross och behöver ett hjul som är lätt att manövrera. Asymmetrisk fälg ökar hållbarhet och gör det här hjulet till en trogen bundsförvant i i regn, slask och snö!

- Kompatibelt med 11-delat
- Kompatibelt med 140 mm skiva
- Centerlock infästning
- Vikt 2006 g

Precis som växelgrupperna så är har deras hjul samma höga kvalitet och prestanda som man förväntar sig från denna välkände japan. Shimano har ett komplett sortiment av hjul som sträcker sig från låga träningshjul i aluminium till 75mm höga aero-hjul. Och precis som deras växelgrupper så har Shimano något för varje cyklist. Vi har valt att ta in deras ett stort sortiment av hjul från Shimano och de har meriter i allt från Grand Tours, till klassikerna och i cykelcross. Dura-Ace hjul är hållbara, lätta att underhålla och levererar prestanda som räcker för att vinna på den absolut högsta nivån inom cykel.