✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Shimano RS81 C50 Kanttråd Cykelhjul

Få i lager

Ordinarie pris 9 999 kr

Special Price 7 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Behöver du antingen ett par schyssta träningshjul eller vill du prova lite högre hjul för första gången? RS81 C50 är ett populärt val för cyklister som inte har hunnit prova fördelarna med aerodynamiska hjul ännu och vill ha ett bra instegshjul med många av fördelarna till ett bättre pris.

Den 50mm höga kolfiberfälgen med aluminiumbromsbana ger dig ett rejält förbättrat luftmotstånd och det är omedelbart kännbart när du cyklar i över 30km/h. Kolfiberfälgen ger hjulet en låg vikt, och ordentligt med styvhet vilket gör hjulen rappa när man accelererar och spurtar. Och i vårt land som inte alltid är varmt och soligt, så passar det mycket bra med en aluminiumbromsbana som ger bättre bromskraft i blött, men också bättre slitstyrka än en kolfiberfälg.

- 50mm hög fälg
- 16/21 ekrar (fram/bak)
- Indikator för fälgslitage
- Vikt 1908g
- 10/11-delat

Precis som växelgrupperna så är har deras hjul samma höga kvalitet och prestanda som man förväntar sig från denna välkände japan. Shimano har ett komplett sortiment av hjul som sträcker sig från låga träningshjul i aluminium till 75mm höga aero-hjul. Och precis som deras växelgrupper så har Shimano något för varje cyklist. Vi har valt att ta in deras ett stort sortiment av hjul från Shimano och de har meriter i allt från Grand Tours, till klassikerna och i cykelcross. Dura-Ace hjul är hållbara, lätta att underhålla och levererar prestanda som räcker för att vinna på den absolut högsta nivån inom cykel.

Mer information

Mer information