08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Scope R3c Carbon Hjulpar Racer

Få i lager

Ordinarie pris 13 999 kr

Special Price 10 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Scope R3c Carbon har en 30 mm hög fälg som passar för både kanttråd- och tubeless däck. Den 26 mm breda fälgen passar bäst med 25 mm däck. Lika bredd på däck och fälg ger en mer aerodynamisk setup samtidigt som ett bredare däck ger ökad komfort och minskat rullmotstånd.

Scope hjulen är utvecklade och handbyggda i Nederländerna och hålls ihop av fina ekrar från Sapim av högsta kvalitet. Scope har också utvecklat en egen typ av bromsyta som gör att kraftiga inbromsningar i branta, långa och blöta utförslöpor inte är några problem. Scope R3c Carbon är ett prisvärt kolfiberhjul som fungerar lika bra i en tuff klättring eller en stökig kullerstenssträcka.

- 30 mm hög kolfiberfälg
- För kanttråd och tubeless-däck
- Sapim ekrar
- Scopes egna nav
- Scope rekommenderar att dessa hjul körs med minst 25 mm breda däck
- bromsklossar ingår
- Vikt: 1440 gram paret

Scope grundades 2012 i Nederländerna av cyklisterna Nieck Busser och Rik Kusters. Tillsammans har de genomfört mer än 350 tävlingar och cyklat 200 000 kilometer. Dessa killar vet vad som kännetecknar ett riktigt bra hjul. Hjulen är handbyggda och utvecklas tillsammans med University of Technology Eindhoven. Scopes hjul byggs med kvalitet, innovation och passion.

Mer information

Mer information