08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Santa Cruz Stigmata 2CC Force CX1 Vit Cyclocross 2019

Ordinarie pris 50 999 kr

Special Price 40 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Känner du till Danny Macaskill så har du säkert koll på märket Santa Cruz. Det är nämligen en av cyklarna i Santa Cruz sortiment som Macaskill använder när han gör sina galna trick. Kör Macaskill cykelcross så sitter han på en Santa Cruz Stigmata.

Stigmata med genomgående axel och utrymme för bredare däck, 41 mm, är ett riktigt vrålåk. Med kolfiber utvecklad på Santa Cruz huvudkontor i Kalifornien har företaget inte lämnat något åt slumpen. Ramgeometrin ger en mångsidig cykel som är stabil och ett vevhus som kommer närmre marken gör cykeln perfekt för långa gravelturer, leriga CX race och medelstökiga stigar. Det högre styröret ger en ökad komfort. Känslan i styrningen ger dig kontroll vid tvärakurvor och en rapphet vid accelerationer. Vill du mata asfalt fungerar denna cykel lika bra på landsvägen. Den interna kabeldragningen ger en slimmad design och underlättar när du ska rengöra cykeln. Fälg och däck är slanglöst kompatibla. Slanglöst minskar risken för genomslagspunktering kraftigt och ger också möjlighet att köra med ett ännu lägre lufttryck i däcken för att få ökat grepp.

Växelkomponenterna är Sram Force CX1 och är det bästa du kan köpa i komponent väg från det amerikanska företaget. Vi snackar lågvikt och rappa växlingar. Hjulen kommer från DT Swiss och är byggda på en bredare fälg för ökad stabilitet vid högre hastigheter på grusvägar.

Ram: Stigmata 2CC
Framgaffel: Stigmata kolfiber gaffel
Växelreglage: Sram Force CX1
Vevparti: Easton EC90 SL, 42T
Bakväxel: Sram Force CX1 long cage
Bromsar: Sram Force CX1
Kassett: Sram Force PG-1170 11-36T
Kedja: Sram Force PC-1170 11d
Hjul: DT Swiss XR 361 Asym
Däck: WTB Cross Boss 35mm
Styre: Easton EA70RB
Styrstam: Easton EA90
Sadel: WTB Silverado Road NiCro
Sadelstolpe: Easton EC70 Zero


Vid köp av denna cykel ingår bikefit och livstids fri servicegaranti.

*Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.