08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Roval Traverse 29 Carbon 148 MTB Cykelhjul

Få i lager

13 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Designade specifikt för cyklister som vill få ökad kontroll, fart och kontakt med underlaget på lösare underlag. Roval Traverse 29 hjulset hjälper dig att ta din cykling till nästa nivå. Fälgen är konstruerad i kolfiber som ger styvhet och lågvikt. Med en slanglöstdesign ges du valmöjligheten att köra slanglöst. Perfekt om du vill minska risken för genomslagspuktering och vilja köra med lägre däcktryck för ökat grepp. Zero Bead Hook designen ger en riktigt hållbar kolfiber genom hela fälgen och möjliggör en 30mm bred fälg med rejäl slitstyrka. Den bredare fälgprofilen ger ökat stöd för däcket. Zero Bead Hook designen minskar också risken för småsläpp vid skarpa kurvtagningar.

Vidare ville Roval skapa ett användarvänligt hjulset. Där med har man byggt hjulen med j-bend ekrar med samma längd både bak och fram. Allt för att underlätta om ett ekerbrott skulle ske. För att ge navet ökad styvhet har det en bredare profil 148mm, så kallad boost design. Med bredare infästning för ekrarna desto bredare är ekrarnas paraply och desto starkare är hjulet. Boost-hjul är alltså starkare och stabilare än hjul med traditionell bredd.

Med egenskaper som stabilitet och slitstyrka fungerar detta hjulset perfekt om du vill ta dig an de riktigt stora droppen. Vikten och styvheten gör också att det fungerar lika bra uppför de riktigt branta stigningarna.

- Vikt: 1800g
- Kolfiber
- 30mm bred fälg
- Slanglöst kompatibel
- 28/28 ekrar (fram/bak)
- 148mm bredd

Mer information

Mer information