08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Roval Rapide CLX Disc Carbon Svart Hjul

3-6 dagars leveranstid

27 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Roval Rapide CLX hjulen är framtagen för i princip alla lägen. Ett grymt hjulpar som har enastående egenskaper i både bergen som på platten. Roval lyckades med detta genom att kombinera aerodynamiken från Roval CLX 64 och vikten från Roval CLX 32 hjulen. Rapid CLX består av en 51mm hög och 35mm bred framfälg kombinerat med en 60mm hög och 30mm bred bakfälg. Bredden och formen på de nya Rapide fälgarna gör att stabiliteten i vindbyar ökar med 25% jämfort med de gamla CLX50 hjulen.
Ökad stabilitet ger mer kontroll över cykeln och gör att cyklisten kan koncentrera sig mer på att trampa och i slutändan cykla både snabbare och mer kontrollerat. Roval nöjde sig inte med att optimera fälgparet. Även de nya Aero Flange naven består av en aerodynamisk form samt DT Swiss innanmäte med ceramiska lager samt DTs nya EXP frihjulsmekanism.

INNOVATION
Rovals metod för att producera ett hjulpar i den här viktklassen var att se hjulet som en helhet och därmed vända på varenda gram av fälg, eker och nav för optimal kontroll och färdighet. Ett enastående resultat genom noga uttänkta delar på exakt rätt plats samt eliminering av resterande onödigheter. Roval har lagt allt krut på ett par panghjul i lättvikt och styvhet och därmed gått ifrån tubeless kompatibilitet. Med hooks för slanglös montering krävs extramaterial vilket leder till ökning av vikt som är den största boven för klättrarcyklisten. Resultatet erbjuder ett av det lättaste och kvickaste hjulpar uppför så du kan se upp och njuta mer av bergens utsikter.


ROVAL RAPIDE CLX DISC
- Kolfiber
- Fälgbredd ytter 35/30mm
- Fälgbredd inner 21/21mm
- Höjd 51/60mm
- Vikt 1400 gram paret
- Ekrar DT Swiss Aerolite T-head
- Roval Aero Flange nav
- Centerlock
- Axlar: Fram/100x12mm Bak/142x12mm thru-axle
- Handgjorda
- För användning av inneslang (Ej tubeless kompatibel)
- Kassettbody Shimano/SRAM 11d
- Svarta dekaler


Mer information

Mer information