08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Roval CLX 50 Hjul Racer

Få i lager

27 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Roval ägs av Specialized, och många av er har säkert sett att i stort sett alla Specialized-hojar kommer från butik med ett par Rovalhjul. Genom åren har inte Roval alltid varit det hetaste märket i klungan, men på senare år har man gjort en helomvändning. Varenda hjul i kollektionen har blivit omdesignat, uppgraderat, lättat och förbättrat.

Varken jättehöga eller jättelåga. Roval CLX 50 är ett mångsidigt hjulset med aeroegenskaper, stabilitet och rapphet i ett. Precis som vid framställning av CLX 32 och CLX 64 har många timmar lagts på vindtunneltester och testkörning av flera olika prototyper av denna fälg. Allt för att hitta den optimala balansen mellan låg vikt, styvhet och rapphet. Med högkvalitativt kolfiber väger detta hjulset 1377 gram och fungerar lika bra uppför branta stigningar som Alpe d'Huez och Monte Zoncolan som runt platta höghastighetslopp som Vätternrundan eller Siljan Runt.

Vindtunneltesterna bidrog till att Roval kunnat utveckla ett hjul som skär genom vinden som en vass kniv och ger en stabilitet även om det blåser kraftig kantvind. För att vässa setupen ytterligare levereras detta hjulpar med DT Swiss Aerolite ekrar, Roval AF1 nav och CeramicSpeed lager. CeramicSpeed har i flertalet tester visat på kraftbesparingar jämfört med traditionella lager.

Vadderad hjulväska, snabbkoppling och tubelessventil ingår.

- Kanttråd
- Slanglöst kompatibelt
- 50mm
- 16/21 ekrar (fram/bak)
- CeramicSpeed lager
- Vikt: 1377g

Mer information

Mer information