08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Roval CLX 32 Hjul Racer

3-6 dagars leveranstid

27 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

När Roval utvecklade sina hjul var visionen tydlig. Tillverka ett av de lättare hjulen på marknaden utan att påverka styvheten och känslan i hjulet. Med Roval CLX 32 har man genom vindtunneltester och feedback från världsåkare uppnått denna vision.

Större delen av hjulets aerodynamik och vikt förbättringar ligger i uppdateringen av fälgen. Med 10% minskning i rullmotstånd jämfört med CLX 40 får du ett lätt accelererande hjulset. Vidare gör denna förändring att hjulen blir mer direkta och svarar bättre när du styr cykeln.

Stommen i kolfiber ger ett hjulpar som väger 1280 gram vilket gör att de fungerar i alla typer av landsvägsdiscipliner. Med en fälg som är slanglöstkompatibel kan du byta ut slangen mot tubeless vätska och minska risken för genomslagspunktering. För minska friktionen på ett lättrullat hjulset ytterligare kommer detta hjulpar med CeramicSpeed lager. Dessa lager har i flertalet tester visat på kraftbesparingar jämfört med traditionella lager. Hjulen levereras med DT Swiss aeroekrar och Roval AF1 nav. Kolfiberbromsytan ser till att du har bromsverkan i alla typer av förhållanden oavsett om det är torrt eller blött på asfalten.

Vadderad hjulväska, Swissstop Black Prince bromsklossar, snabbkoppling och tubelessventil ingår.

- Kanttråd
- Slanglöst kompatibelt
- 1280 g
- 32 mm hög fälg
- 24/24 ekrar
- CeramicSpeed lager

Mer information

Mer information