Laddar...
Varumärke: ROVAL

Roval Alpinist CLX Disc Carbon Svart Hjul

EAN 888818572243
Art Nr 30020-6001 + 30020-6002
Stock status
Finns få i lager
Reapris 19 999,00 kr Ordinarie pris 27 899,00 kr
Roval Alpinist CLX hjulpar är ett av storfavoriternas weapon of choice när det kommer till lättvikt och prestanda. Hjulparet beskrivs som en klättrares dröm och är det absolut lättaste Roval hittills har producerat. Med endast 1248 gram/par flyger du upp för bergsetapper på touren, cykelresan med vännerna och på de lokala klubbrundorna.
Roval har lyckats bygga ett extremt lätt hjul utan att dra in på vare sig kvalitet, känsla eller styvhet. Ett fantastiskt hjulpar helt enkelt som lyfter din cykling till helt nya nivåer och ger dig mil efter mil med raketben.

INNOVATION
Rovals metod för att producera ett hjulpar i den här viktklassen var att se hjulet som en helhet och därmed vända på varenda gram av fälg, eker och nav för optimal kontroll och färdighet. Ett enastående resultat genom noga uttänkta delar på exakt rätt plats samt eliminering av resterande onödigheter. Roval har lagt allt krut på ett par panghjul i lättvikt och styvhet och därmed gått ifrån tubeless kompatibilitet. Med hooks för slanglös montering krävs extramaterial vilket leder till ökning av vikt som är den största boven för klättrarcyklisten. Resultatet erbjuder ett av det lättaste och kvickaste hjulpar uppför så du kan se upp och njuta mer av bergens utsikter. Roval Alpinist CLX, ett hjulpar så fint att du bör överväga ett extra par för dekoration hemma.


ROVAL ALPINIST CLX DISC
- Kolfiber
- Innerbredd 21mm
- Höjd 33mm
- Vikt 1248 gram paret
- Ekrar DT Swiss Aerolite T-head
- Roval AeroFlange nav, DT Swiss EXP internals
- Centerlock
- Axlar: Fram/100x12mm Bak/142x12mm thru-axle
- Handgjorda
- För användning av inneslang (Ej tubeless kompatibel)
- Kassettbody Shimano/SRAM 11d
- Svarta dekaler