08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Roval 321 TT Disc Kantråd Bakhjul

3-6 dagars leveranstid

25 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cykeldelen på en triathlon oavsett distans utgör nästan 50 procent av den totala tävlingstiden. Valet av cykelutrustning har därför stor betydelse och när det kommer till dischjul är det den enskilda del som kan spara dig mest tid på cyklingen.

Rovals 321 TT-hjul har ett tunt lager 1k kolfiber på båda sidorna av hjulet. Denna typ av kolfiber är ovanligt på cykeldelar på grund av sin höga tillverkningskostnad. Men Roval har gått emot normen och skapat ett hjul med lättare kolfiber än 3k och 12k. Detta gör att i dina igångdrag behöver du inte ödsla lika mycket energi för att få hjulet att accelerera och din cykling blir mer energisnål.

Styvhet i ett dischjul är viktigt för att få ökad fart på cykeln men ett för styvt hjul som inte är samspelt med ramen ger ett hjul som precis som ett flexigt hjul ligger och skaver i ramen. Specialized och Roval har därför genomfört noggranna tester för att hitta den optimala balansen mellan styvhet och flex i Roval 321 TT. När det kommer till aerodynamiken har Roval slipat på denna i Specializeds Win Tunnel där formen på drivsidan skiljer sig från icke-drivsida, allt för att skapa ett så aerodynamiskt dischjul som möjligt.

För att spara ytterligare watt kommer detta hjul med CeramicSpeed lager som i tester visat på kraftbesparingar gentemot traditionella lager. Inuti naven hittar du DT Swiss 240 komponenter.

- Kolfiber
- Fälgbroms
- Vikt: 1000g
- Tubeless ready
- Vadderad hjulväska
- Tubeless ventil


Mer information

Mer information